Meet the team

joeri meuter

Super leuk dat je hier bent! Mijn naam is Joeri. Al vele jaren ben ik te vinden in en rondom het sportveld/de sportzaal. Na afronding van mijn opleiding tot Sport- en beweeg coördinator ben ik opzoek gegaan naar dé ultieme plek waar ik mijn passie voor sport en interesse in het menselijk brein het beste met elkaar kon combineren. Vandaar dat ik als High Performance coach bij PlayX mezelf in mijn nopjes voel. 

Toen Dirk en Joska mij in 2020 hebben gevraagd om samen een Outdoor Training clubje op te richten, heb ik eigenlijk zonder enige twijfel deze mogelijkheid met beide handen aangenomen. Inmiddels is deze, mag ik zeggen, uit de hand gelopen hobby, uitgegroeid tot iets waanzinnig vets (al zeg ik het zelf) en zijn we met ons gedreven team dagelijks actief met de gezondheid van onze medemens. 

Mijn rollen als: Coördinator en Personal Trainer van onze particuliere community, Jeugdcoach van maatschappelijke projecten en uitvoerder van diverse teamdagen en workshops, voer ik met altijd veel plezier en enthousiasme uit. Af en toe ‘out of the box’ denken helpt mijzelf enorm om soms net weer dat extra gevoel van voldoening te geven. Hier streef ik namelijk altijd wel erg graag naar toe. Samen met het team zullen we de komende jaren ons zonder twijfel verder blijven inzetten om de gezondheid van jou en de mensen om je heen te bevorderen, hoe dan ook!

JOeri meuter - persoonlijke (sport)doelen en

performances 2024

Arrow Venloop

arrow venloop (10 km)

De Venloop is een van de grootste hardloopevenementen in Nederland waaraan PlayX Performance Training zich vanaf 2024 heeft verbonden als sponsor. 

De 10 km van de Arrow Venloop ga ik in maart 2024 volbrengen onder een tijd van 00:45:00 uur. 

Yuman Race

Yuman obstacle run (21 km)

De obstacle run is een spectaculaire race voor alle niveaus met spectaculaire en uitdagende hindernissen! Deze obstacle run ga ik voor het goede doel succesvol doorlopen. 

PlayX Performance Training

activiteit voor het goede doel

Dit kalenderjaar ga ik een activiteit organiseren voor het goede doel. 

Neem contact op met

Joeri meuter

Heb jij een vraagstuk binnen (een van mijn) expertises, neem dan contact met mij op. Ik help je graag!