KEEP RUNNING AND MOVING.

PT voor ondernemers

Naast business bootcamps, individuele trainingen op de werkvloer, re-integratietrajecten, bedrijfsworkshops en clinics biedt PlayX ook Personal Training voor ondernemers aan. PlayX biedt high end personal training en coaching aan voor ondernemers die sterker willen worden, zowel fysiek als mentaal. Met behulp van trainers, gespecialiseerd op het gebied van training, voeding, mindset en lifestyle coaching, werk jij aan de beste versie van jezelf! Tijdens de training is de individuele aandacht de sleutel tot succes.

Bij de Personal Training voor ondernemers kijkt PlayX samen met jou waar jouw uitdagingen liggen en hoe we je grens steeds iets kunnen verleggen. Op deze manier kan er een trainingsmethodiek opgesteld worden die volledig aansluit bij jou als ondernemer en bij de doelen die jij wilt behalen. Door middel van deze trainingen verhoog je de productiviteit, innovatie en is er sneller herstel na ziekte of blessures. Wij werken samen met jou naar een fijne werkbare en gezonde levensstijl!

Heb jij interesse in Personal Training voor ondernemers of wil jij meer informatie? Wij gaan graag met je in gesprek. Werk samen met PlayX aan de beste versie van jezelf!

Tot snel!

Team Play X.

Let's meet..

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Reviews van onze klanten

Brauer Groen

Koenen en Ko

Archive IT