CHALLENGE YOUR LIMITS.

Business Bootcamp

Play X biedt naast verschillende outdoor trainingen ook een business bootcamp aan. Sporten en bewegen is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Fanatiek bezig zijn met sporten of bewegen kent veel voordelen zowel privé als werk gerelateerd. Van sporten word je fitter, zit je beter in je vel en word je productiever. De toename van productiviteit heeft veel voordelen voor het bedrijfssucces. Blijven bewegen op de werkvloer is voor zowel de werknemers als werkgevers van belang. Het is voor medewerkers die fulltime werken een uitdaging om genoeg te sporten/bewegen tijdens een normale werkweek van 40 uur.

De business bootcamp is de geschikte oplossing voor dit probleem! Play X biedt bootcamps aan voor bedrijven die vitaliteit op de werkvloer belangrijk vinden. Play X stelt in samenspraak met een organisatie een maatwerk traject op. De trainingen van dit traject worden helemaal afgestemd op de werkzaamheden die binnen een organisatie worden verricht. De bootcamp wordt georganiseerd op de locatie van de organisatie of een geschikte omliggende locatie.

Voordelen business bootcamp

De trainingen zorgen ervoor dat medewerkers zich fitter gaan voelen. Dit zorgt vervolgens voor minder ziekteverzuim. Daarnaast verbeteren de prestaties en zal de werkdruk verminderen. Verder is het uitermate geschikt voor het creëren en bevorderen van een groepsgevoel. Dit komt de sfeer op de werkvloer ten goede.

Voorkom dat jouw medewerkers te lang stil zitten en een hoger risico lopen op gezondheidsproblemen en begin met een business bootcamp! Werk samen met Play X aan de toekomst en verbeter de vitaliteit op de werkvloer.

Tot snel!

Team Play X.

Waarom Business Bootcamp

Let's meet..

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Reviews van onze klanten

Brauer Groen

Koenen en Ko

Archive IT