Weet waar je staat

SPORTTEST

Door middel van onze sporttest geven we jou inzicht in je fysieke resultaten en prestaties van dat moment. Dit is ter beoordeling van je huidige conditie en niveau van fitheid. Inzicht hierin kan je helpen om realistische doelen te stellen en gerichter te trainen om deze doelen te bereiken. Ten tweede kan een sporttest je helpen om zwakke punten of blessuregevoelige gebieden te identificeren, zodat je gerichter kunt trainen om deze te versterken en blessures te voorkomen. Ten derde kan een sporttest je helpen om je voortgang te meten en te zien of je trainingen effectief zijn (for/nFor). Dit kan je motiveren om door te gaan met je trainingen en je doelen te bereiken. Ten slotte kan een sporttest je ook helpen om te bepalen welke sporten of activiteiten het beste bij je passen, op basis van je fysieke capaciteiten en sterke punten

SPORTTEST

VOOR WIE?

Wij bieden deze trainen ook eenmalig aan voor €95,00 per training (90 min). Zo zit je niet vast aan een traject, maar kun je deze training prima plannen wanneer jij dit wilt en wanneer het past. Ben je meer op zoek naar een traject, plan dan een intake en bespreek met ons samen de mogelijkheden. In onze sportmeting meten we eerst je lichaamscompositie (omtrekken, vet%, tanita meting), waarna we diverse sport / submaximale testen hebben om je conditie / kracht te meten. Tot slot volgt nog een persoonlijk gesprek over hoe jij het hebt ervaren. Dit alles samen geeft ons een goed beeld van jouw huidige prestatie. 

weet waar je staat

Een sporttest kan confronterend zijn, maar geeft je daarmee wel gelijk ook een vertrekpunt. Je krijgt inzicht in je huidige fysieke staat, zowel lichaamsgericht als sportprestatiegericht (kracht- en conditie).

TRAINEN VOOR EEN DOEL

Heb je een sportevent of doel op de planning staan en wil je weten hoe je jou training en leefstijl zo specifiek mogelijk kunt afstemmen op dit doel? Een sporttest geeft inzicht in je progressies.

herkennen zwakke punten

Een sporttest toont je pijnpunten aan. Denk aan blessuregevoelige gebieden, maar ook mentale breekpunten. We bekijken je lichamelijke prestaties en zetten dit af tegen je mentale beleving.

Plan je Sub Maximaal test.