CHALLENGE YOUR LIMITS.

Reïntegratietrajecten

Werknemers die zich ziek melden, zijn over het algemeen binnen een paar weken weer aan het werk. Daarentegen zijn er steeds meer werknemers die voor een langere periode uit de running zijn door bijvoorbeeld ziekte, stress of een burn-out. De belastende arbeidsomstandigheden zorgen voor een groot deel van het ziekteverzuim in Nederland.

Waar gezondheid steeds meer centraal staat binnen de huidige maatschappij, staat ook de gezondheid van de werknemer steeds meer centraal binnen een organisatie. Als werkgever dien je niet alleen het goede voorbeeld te geven, maar zeker ook de handreiking te bieden om de fysieke- en mentale gezondheid van je werknemers te bevorderen. PlayX biedt naast trainingen, maatwerktrajecten, bedrijfsworkshops en clinics ook re-integratietrajecten aan.

Met het re-integratietraject van PlayX wordt er gewerkt aan de re-integratie van de medewerker door middel van sporttrajecten. Hiermee bieden wij ondersteuning voor onder andere stress en een burn-out.

Heb jij interesse in een re-integratietraject van PlayX of wil je meer informatie? Wij gaan graag met je in gesprek. Werk samen met PlayX aan de toekomst!

Tot snel!

Team Play X.

Let's meet..

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Reviews van onze klanten

Brauer Groen

Koenen en Ko

Archive IT