Personal training boksen

boksen

Bokstraining biedt veel voordelen. Het kan de algehele fitheid verbeteren, het uithoudingsvermogen opbouwen, helpen bij vetverbranding en daarnaast zien we het ook als weerbaarheidstraining. Even lekker van je afslaan, op een gecontroleerde manier. Uiteraard onder professionele begeleiding. Het vereist ook verschillende vaardigheden en vermogens van ons lichaam, zoals het aanvallen en verdedigen tegelijkertijd, wat uitdagend is en ook veel van je denkvermogen verwacht. Bovendien wordt boksen gebruikt voor zelfverdediging en kan het de (omgang met) zenuwen en het zelfvertrouwen verbeteren. Met onze Personal Training boksen steken we in op het verbeteren van bokstechnieken, concentratie, discipline, mentale kracht en veerkracht.

PERSONAL TRAINING BOKSEN

VOOR WIE?

Wij bieden deze trainen ook eenmalig aan voor € 70,00 per training. Zo zit je niet vast aan een traject, maar kun je deze training prima plannen wanneer jij dit wilt en wanneer het past. Ben je meer op zoek naar een traject, plan dan een intake en bespreek met ons samen de mogelijkheden. 

Techniek verbeteren

Zit boksen in jouw standaard trainingsroutine en wil je graag eens werken aan je techniek of inspiratie opdoen over nieuwe soort oefeningen? Dan zijn deze eenmalige Personal Trainingen wellicht iets voor jou!

Stress uiting

Zit je even niet lekker in je vel of ervaar je veel stress door wat voor reden dan ook? Dan kan het helpen om het letterlijk even van je af te slaan op een gecontroleerde manier. Gegarandeerd dat je je daarna beter voelt!

TRAINEN VAN DISCIPLINE

Door regelmatig een losse personal training boksen te boeken train je specifiek ook je discipline. Die helpt je niet alleen tijdens het sporten, maar ook in je dagelijkse leven. Wij helpen je daar graag bij!

plan een gratis adviesgesprek