Sporten in je eigen omgeving

PERSONAL TRAINING AAN HUIS

Personal training aan huis biedt verschillende voordelen. Het bespaart je tijd omdat je niet naar de sportschool hoeft te reizen, wat in sommige drukke levens toch net de drempel kan zijn om bijvoorbeeld niet te gaan sporten. Bovendien kun je in je eigen vertrouwde omgeving trainen, wat comfortabeler kan zijn en minder afleiding kan veroorzaken. Als Personal Trainer kunnen we jouw schema zo aanpassen dat het past bij jouw specifieke behoeften en doelen, wat kan leiden tot snellere en betere resultaten. Zo ontwikkelen wij trainingsschema’s die passen bij je drukke leven en die je kunt volgen, zelfs als je geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan. Flexibiliteit voorop dus. Ten slotte kan onze personal training aan huis je motiveren en verantwoordelijk houden voor je trainingen, wat kan bijdragen aan het behalen van je doelen

PERSONAL TRAINING AAN HUIS

VOOR WIE?

Wij bieden deze trainingen ook eenmalig aan voor €70,00 (excl. reiskosten) per training. Zo zit je niet vast aan een traject, maar kun je deze training prima plannen wanneer jij dit wilt en wanneer het past. Ben je meer op zoek naar een traject, plan dan een intake en bespreek met ons samen de mogelijkheden. 

Techniek verbeteren

Wil jij je technieken verbeteren en samen aan de slag gaan aan het opbouwen van een goede trainingsroutine die je ook prima thuis kunt doen? Dan is personal training aan huis wellicht iets voor jou. 

EIGEN OMGEVING

We sporten lekker bij jou thuis, in je eigen vertrouwde omgeving. Wij beschikken over een grote PlayX bus, waarmee we makkelijk alle materialen mee naar jou kunnen nemen. Geen probleem dus!

TRAINEN VAN DISCIPLINE

Door regelmatig losse personal trainingen te boeken train je specifiek ook je discipline. Die helpt je niet alleen tijdens het sporten, maar ook in je dagelijkse leven. Wij helpen je daar graag bij!

plan een gratis adviesgesprek