PlayX Performance Training

Klantcasus
daily performance programma

Samenwerking

Daily performance programma

VRAAGSTUK
Ik wilde weten hoe ik een betere balans zou kunnen creëren tussen werk, sport, gezonder eten/drinken en beter slapen. Ik was vooral bezig met werk en studie en gaf mijn eigen gezondheid (te) weinig aandacht, waardoor ik niet heel lekker in mijn vel zat. Ik wilde dus fitter en gezonder leven zonder een crashdieet of het idee hebben dat ik niks (of niks gezonds) meer mocht eten.

PROCES
Het proces was in fases opgedeeld, wat betekent dat alles in (kleine) stappen gaat en daardoor behapbaar en haalbaar is. Dit houdt concreet in dat de drie fases die je doorloopt meerdere onderwerpen behandelen waarmee je iedere week een onderwerp er telkens bij krijgt. 

In fase 1 wordt je je bewust van jouw vaste routines die je nu hebt, in fase 2 ga je van bewustwording naar andere routines gewoonte maken (zowel qua sport als eten/drinken) en in fase 3 wordt aandacht besteed aan herstel. 

Ik vond het heel prettig dat je alles op je eigen tempo kon doen: mocht je voor een onderwerp wat langer nodig hebben, dan was dat geen probleem. Voor aanvang, halverwege en aan het eind van het programma waren er uitgebreide metingen waarbij mijn coach goed de tijd nam om te reflecteren op de resultaten en de fase of het proces waar ik in zat. Ik vond het heel prettig dat ik met alle vragen die ik had mijn coach kon mailen, appen of bellen. Ook heb ik met mijn coach aan het eind van het traject een extra weegmoment ingepland, omdat ik daar behoefte aan had. Er wordt echt gekeken naar je individuele behoeften en je haalt voor jezelf je eigen winst uit het programma. Dit kan dus voor iedereen verschillend zijn.

 

KLANT
Joy

DOEL VAN HET PROGRAMMA
Een betere balans creëren tussen werk, sport, gezonder eten/drinken en beter slapen.

HET RESULTAAT
Sporten is een routine geworden, op een rustig tempo 10 kg afgevallen en ik zit goed in mijn vel. 

Hoe belangrijk was elk onderdeel voor jou?

UITKOMST
Voor mij is de belangrijkste uitkomst dat ik sporten momenteel graag doe. Ik zag sporten eerder altijd als een ‘moetje’, maar nu ga ik met plezier 3-5 keer per week sporten. Het is een nieuwe routine geworden: iets wat erbij hoort. Ik ben op een rustig tempo bijna 10 kg afgevallen en zit goed in mijn vel. Ik ben blij met de door mijn coach uitgewerkte voedingsschema’s voor training- en rustdagen. Ik gebruik ze nog steeds, net als apps die eten en beweging bijhouden, maar dan iets minder streng dan bij aanvang van het programma. Het is een fijne houvast!

REVIEW
Ik ben heel tevreden over de hulp die ik heb gekregen. Het is een intensief programma, vooral de eerste twee fases ervaarde ik als belangrijk en gaat best wat tijd in zitten. Ik heb deze grotendeels doorlopen in mijn vakantie en kon hierdoor vooral in het begin snel en veel meters maken. Als je echt wilt dat er iets verandert en je neemt er de tijd voor dat zou ik dit programma zeker aanraden! Je krijgt er veel voor terug, namelijk meer energie en gezonde leefgewoonten. 

Neem vrijblijvend
contact met ons op