Bereid je voor op

HYROX Maastricht 2025

Ben je klaar om je grenzen te verleggen en je fysieke en mentale kracht te testen? Ontdek dan onze online HYROX-programma's, ontworpen om je uit te dagen, te inspireren en te motiveren gedurende 20 weken van intensieve (online) training onder begeleiding van ervaren en gecertificeerde HYROX en Trainingspeaks coaches.

Hyrox is de ultieme uitdaging voor fitnessliefhebbers die kracht, uithoudingsvermogen en snelheid willen testen. De competitie bestaat uit een combinatie van hardlopen en functionele fitnessoefeningen. Of je nu een ervaren atleet bent of een beginner, Hyrox biedt een unieke en intense ervaring die je fysieke en mentale grenzen zal verleggen. Met dit programma werken we samen toe naar HYROX Maastricht 2025 zodat jij vol vertrouwen en vastberaden om jouw doel te gaan behalen, aan de start kunt staan. Alleen of met een buddy. 

Wij begeleiden sporters die nieuw zijn in de HYROX sport, tot de zeer ervaren (HYROX) sporter. Dit programma is geschikt voor HYROX open, pro, buddy en zelfs relay. 

PlayX Performance Training is official partner & heeft gecertificeerde coaches van:

Gepersonaliseerd trainingsschema

Onze ervaren coaches maken een op maat gemaakt trainingsschema dat past bij jouw huidige niveau en doelen. We richten ons op de specifieke vaardigheden en kracht die nodig zijn voor Hyrox, zodat je optimaal voorbereid aan de start verschijnt. We starten met het bepalen van jouw uitgangspositie. Daarvoor doen we een uitgebreide intake en nemen we sporttesten af (die je op afstand zelf kunt doen). 

Aan de hand van die resultaten werken we door middel van een periodisering per 4 weken jouw trainingen vooruit. Via onze app kun je die training gewoon aanzetten en hoef je alleen maar te doen wat er staat. 

Voedingsadvies op maat

Prestaties worden niet alleen behaald in de sportschool, maar ook in de keuken. Ons programma biedt uitgebreide voedingsplannen die zijn afgestemd op jouw individuele behoeften, om je energieniveau en herstel te optimaliseren. 

Zo zorgen we ervoor dat je een divers voedingsschema / frame krijgt dat ondersteunend is aan jouw trainingsschema en wat je verder allemaal op een dag doet. Geen moeilijke recepten, maar simpele gerechten die passen in je leven en bij je sport. 

Ondersteuning en trainingsmateriaal

Per 4 weken heb je een call met je coach om je trainingsresultaten te bespreken. Dit doen we aan de hand van je Performance Chart. Je fysieke prestaties kunnen we aflezen via de app en daarnaast heb jij (als het goed is) ook iedere training beoordeeld. Dit nemen we mee in de totale evaluatie en ter voorbereiding voor de nieuwe trainingsfase.  We volgen je voortgang en werken samen met je om je plan aan te passen en te verbeteren. Onze coaches zijn gecertificeerd om mensen op afstand te kunnen begeleiden en zijn experts in het aflezen, interpreteren en praktisch vertalen van trainingsdata. 

Hyrox is net zozeer een mentale uitdaging als een fysieke. Onze coaches bieden ondersteuning en strategieën om je mentaal voor te bereiden en gemotiveerd te blijven gedurende je training.

Geperiodiseerd trainingsplan, voedingsadvies en uitgebreide trainingsdata.

Vul het formulier in hiernaast en we nemen contact met je op om een vrijblijvende call in te plannen. Hierin leggen we onze werkwijze uit, laten we je trainingsdocumentatie, voorbeelden en onze systemen zien en bespreken we jouw persoonlijke doelen. 

Bereid je voor op
HYROX MAASTRICHT