vitaliteit op de werkvloer

Het menselijke kapitaal is het belangrijkste kapitaal van de organisatie. Vitale werknemers zijn hiervoor essentieel; een vitale werknemer is productiever, heeft minder kans op verzuim en is zelf een stuk vrolijker/gelukkig. Een win-win situatie.

Voor bedrijven die streven naar een gezond personeelsbestand leveren wij Play X Business Bootcamp. Van één intensieve outdoor clinic tot een structureel jaartraject met analyses voor de medewerkers, alles is mogelijk. Ook verzorgen wij trainingen in het kader van teambuilding of het samen toewerken/trainen voor een sportevent. Want niks verbroederd meer dan sport. 

We zorgen ervoor dat onze trainingen toegankelijk zijn voor werknemers van ieder niveau, van beginner tot en met gevorderde sporters. Onze trainingen zijn maatwerk afgestemd op de groep werknemers. Hierbij kijken we naar intensiteit van het dagelijkse werk, individuele en collectieve doelen en noem maar op. 

Gaan we samen de uitdaging aan?! Nou dan, come out to Play!

VITAAL SPORTTRAJECT

Gedurende een periode van 3, 6 of 12 maanden gaan wij samen met een groep werknemers structureel voor- of na werktijd buiten trainen op een vast moment. Zo werken we samen aan individuele gezondheidsdoelen en werken we tegelijkertijd aan een sterke teambuilding.

Informeer naar de mogelijkheden?!

SPORTCLINIC

Op zoek naar een toffe outdoor activiteit in het kader van teambuilding, samenwerken of gewoon als teamuitje? Wij organiseren op-maat-gemaakte sportclinics waarbij we van te voren de randvoorwaarden goed afspreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

TRAINING VOOR EEN SPORTEVENT

Gaan jullie als team meedoen aan een sportevent zoals een obstacle run, run for charity etc. en willen jullie top fit aan de startlijn verschijnen?! Dan helpen wij jullie graag. Door onze ruime ervaring binnen sportevents weten we precies wat jullie te wachten staat en zorgen we voor het 'i've never been more ready' gevoel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?