PlayX Performance Training officieel HYROX partner

Maak je klaar om je fitnessreis naar een hoger niveau te tillen met PlayX Performance Training en HYROX – de ultieme functionele fitnesservaring! 💪🔥 Als trotse partner bieden we je het beste op het gebied van Low Impact tot high-performance training, ontworpen om je grenzen te verleggen en je sportieve potentieel opnieuw te definiëren.

In januari deden wij zelf mee met onze eerste HYROX. We kende het concept al wel natuurlijk want we zijn altijd zoekende naar (nieuwe) events of doelen die kunnen dienen als (tussentijds) doel of resultaat. Zo zijn we ook partner van de welbekende StrongViking obstacle runs. HYROX vonden we meteen leuk: een vette uitstraling en heel toegankelijk. Dat laatste weet alleen nog niet iedereen. En juist dat is de reden waarom we HYROX gym / partner zijn geworden. Met een goede voorbereiding, weten we zeker dat iedereen in staat is om HYROX te finishen.

Dit betekent onze Hyrox gym partnerschap voor jou:

Exclusieve Hyrox-trainingen:
Toegang tot speciaal ontworpen Hyrox-trainingssessies om je voor te bereiden op jouw ultieme uitdaging.

Deskundige coaching:
Onze gecertificeerde trainers begeleiden je en bieden gepersonaliseerde strategieën om elk aspect van het Hyrox-evenement te overwinnen. Wij volgen trainingen om alle oefeningen van HYROX goed onder de knie te krijgen, zodat we je op de beste manier kunnen begeleiden. We bieden ook specifieke HYROX training aan als Personal Trainingstraject of Online Personal Trainingstraject. Je krijgt je trainingsschema vooruitgepland in jouw app te staan en wij kunnen al je trainingen (ook) op afstand volgen.

Trainen met de officiële HYROX elementen
Bij ons kun je alle HYROX elementen trainen. De Ski erg, Sled push en pull, Burpees (komen ze dan toch van pas), Farmer carry, Row erg, Wall balls en Sandbag lunges. Veel van deze oefeningen komen (soortgelijk) ook al terug in onze functionele outdoor trainingen, maar wil je ook de overige oefeningen specifiek oefenen, ben je van harte welkom in onze PT studio. En binnenkort starten we met een Small Group – Train for HYROX traject, waarbij we naast trainen ook inzoomen op overige leefstijlgerelateerde factoren.

Community
Elkaar aanmoedigen, samen trainen, de reis delen en vier samen successen.

Of je nu een ervaren sporter bent die een nieuw PR wilt neerzetten of net begint en HYROX een van je sportdoelen is, PlayX Performance Training staat voor je klaar om je trainingen naar een hoger niveau te tillen.

Andere interessante artikelen voor jou

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

Volg ons op Instagram

@PlayXperformancetraining