We stoppen per 31 januari op de PlayX Trainingsground…

Om maar direct met de deur in huis te vallen, per 31 januari a.s. moeten we onze trainingen helaas stoppen op onze Playground en worden de obstakels afgebroken.

Al ruim drie jaar organiseren we met ontzettend veel plezier en ambitie dagelijkse outdoor trainingen in de openbare ruimte. Deze trainingen zijn onderdeel van onze missie om Nederland fysiek en mentaal sterker te maken. We zijn ontzettend trots dat we dat plezier inmiddels dagelijks met een flinke groep sporters mogen delen.

Dat onze missie goed door jullie ontvangen en gedragen wordt, dat blijkt uit de steeds groter wordende groep sporters van een diversiteit aan mensen. Van kinderen tot volwassenen. Van beginnende sporter tot sporters die de zwaarste fysieke challenges ondergaan. Een ding hebben in ieder geval onze sporters gemeen: op een bepaald moment hebben jullie ons het vertrouwen gegeven om jou middels onze trainingen te helpen in jullie eigen proces. En in de meeste gevallen heeft dit geleid tot een langdurige en intensieve samenwerking. Want zo zien wij ieder proces met elk individu.

Die buitensport is een cadeautje. Moeder natuur geeft ons regelmatig uitdagingen die ons en jullie dwingen om net effe dat stapje verder te gaan. Wind, regen, sneeuw, zon.. het maakt niet uit. Jullie zijn er. En ondanks de ontelbare voordelen die sporten in de buitenlucht biedt voor onze gezondheid, heeft het ook een nadeel. En dat nadeel is dat we beperkt zijn in plekken in de openbare ruimte waar onze sport gegeven kan en mag worden. Zeker met bijna 20 trainingen per week is het af en toe best een uitdaging om het voor iedereen goed te doen, diverse ondergronden aan te bieden, plekken te vinden waar we andere mensen niet tot last zijn en waar zeker in de donkere periode van het jaar verlichting is.

Om bovenstaande redenen hebben we de trainingsground in het leven geroepen voor de wintermaanden. Een plek op eigen grond, met demontabele obstakels, waar we eigen verlichting hebben verzorgd, ver weg van de woonwijken zodat we men niet tot last zouden zijn. Echter blijkt deze gedachte te simpel en moeten we onderkennen een fout te hebben gemaakt. Ook dat hoort bij ondernemen.. soms dingen doen, stappen durven zetten omdat je simpelweg de tijd niet hebt om langdurige procedures te doorlopen. Maar goed, we beseffen maar al te goed dat er regels bestaan voor een reden en daar heb je je aan te houden.

Tot slot hebben we met PlayX Performance Training een droom. En die gaat gerealiseerd worden ook. De trainingsground was slechts een klein stapje in dit proces. Het is jammer dat die iets eerder ook weer weg moet dan gepland. Maar dat verlies nemen we. Het originele doel hiervan was naast de praktische redenen, om ook te inventariseren hoe een dergelijke manier van sport ontvangen zou worden door zowel jong als oud. Daarop hebben wij ons antwoord gevonden en dat is het allerbelangrijkst. Wat gaat komen, wordt echt enorm vet.. en we weten zeker dat we niet de enige zijn die dit vinden. We zullen op (zeer)korte termijn jullie meenemen in dit verhaal, nog héél even geduld.. maar in dit proces hebben we toch maar wel besloten ons te houden aan regeltjes en procedures.

Deze droom kunnen we niet realiseren zonder samenwerking. Met jullie, met partners, met ons team, met verenigingen en collega-ondernemers. We willen dan ook graag afsluiten met zeggen dat we samenwerking superbelangrijk vinden en dat we altijd openstaan en aansluiting willen vinden met partijen die zich kunnen vinden in onze missie. Met die partijen zoeken we graag de verbinding. Want uiteindelijk willen wij oprechte impact maken, en wij geloven dat alles wat oprecht is wint.

De trainingen de komende periode zullen ondanks het gebrek aan diverse locaties nog beter en creatiever worden. Dat beloven we.

Heel veel plezier tijdens onze trainingen en we houden jullie op de hoogte.

Met sportieve groeten,

Team Play X

Joska, Joeri, Jente, Marit, Roel en Dirk

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

Volg ons op Instagram

@PlayXperformancetraining