Loyaliteitsprogramma bij PlayX Performance Training

Met trots willen wij mededelen dat PlayX Performance Training vanaf februari gaat werken met een loyaliteitsprogramma voor jou als lid! Wij geloven sterk in het erkennen en waarderen van jouw toewijding aan PlayX Performance Training. Dit programma is ontworpen om jou als gewaardeerd lid te belonen voor je voortdurende inzet en commitment. Daarnaast willen wij door gebruik te maken van het PlayX loyaliteitsprogramma een hechtere community creëren. Een community die streeft naar nog meer succes en gezondheid!

In deze blog vertellen we jou meer over:

 • Het loyaliteitsprogramma
 • Performance Points
 • Performance Rewards

Over het loyaliteitsprogramma

Het loyaliteitsprogramma is bedoeld om jou als gewaardeerd lid te belonen voor je voortdurende inzet en commitment. Binnen ons loyaliteitsprogramma start elk lid op een vastgesteld beginpunt, dat wordt bepaald door het type product dat jij als lid hebt afgenomen (membership, strippenkaart, personal training of programma). Vanaf dit punt ga je Performance Points sparen, die op verschillende manieren verdiend kunnen worden (zie Performance Points). Het PlayX loyaliteitsprogramma omvat vier niveaus: Brons, Silver, Gold en Platinum. Elk niveau vertegenwoordigt een toenemende mate van betrokkenheid en toewijding. We moedigen jou aan om actief deel te nemen en Performance Points te verzamelen op weg naar hogere loyaliteitsniveaus, waar je kan profiteren van exclusieve voordelen en beloningen.

Performance Points

De Performance Points worden per lid bijgehouden. Maandelijks ontvang jij een mail waarin staat vermeld in welk niveau jij je van het loyaliteitsprogramma bevindt. Op deze manier kun je zelf via de website zien van welke exclusieve voordelen en beloningen jij gebruik kan maken. De eerste twee manieren om Performance Points te verdienen (iedere gevolgde training & volg ons op social media) worden nauwkeurig bijgehouden door ons. Voor alle andere manieren ben je zelf verantwoordelijk door dit te mailen naar info@playx.nl of een bericht te sturen naar +31 6 424 027 75.

Hoe je Performance Points kunt verzamelen lees je op de site van ons loyaliteitsprogramma. Klik daarvoor hier.

Startpunten loyaliteitsprogramma

Binnen ons loyaliteitsprogramma start elk lid op een vastgesteld beginpunt, dat wordt bepaald door het type product dat jij als lid hebt afgenomen (membership, strippenkaart, personal training of programma). Vanaf dit punt ga jij Performance Points opsparen. De startpunten gelden als volgt:

Memberships:

 • 1x per week (6 maanden), 50 Performance Points
 • 1x per week (12 maanden), 225 Performance Points
 • 2x per week (6 maanden), 225 Performance Points
 • 2x per week (12 maanden), 325 Performance Points
 • Onbeperkt sporten (6 maanden), 250 Performance Points
 • Onbeperkt sporten (12 maanden), 375 Performance Points

Strippenkaarten:

 • PlayX Performance Training 10 strippenkaart, 75 Performance Points
 • PlayX Performance Training Youngsters strippenkaart, 25 Performance Points

Performance Levels

Het loyaliteitsprogramma bestaat uit vier verschillende levels: Brons, Silver, Gold, Platinum. Door het sparen van Performance Points kom je in Performance levels terecht. Elk met eigen Performance Rewards. De Performance Levels binnen het loyaliteitsprogramma zijn als volgt:

 • Brons  Tot 250 Performance Points (geen voordelen)
 • Silver  Van 250 tot 500 Performance Points
 • Gold  Vanaf 500 tot 1000 Performance Points
 • Platinum  Vanaf 1000 Performance Points

Performance Rewards

Met de Performance Points kun je verschillende Performance Rewards vrijspelen. Deze Performance Rewards zijn te vinden via de volgende link: https://www.playx.nl/performance-rewards/. Elk Performance Reward is één keer te verzilveren.

Binnen de levels krijg je de volgende kortingen op verschillende producten en diensten van PlayX Performance Training:

Silver: 10% korting op verschillende producten, 5% korting op verschillende diensten.
Gold: 20% korting op verschillende producten, 10% korting op verschillende diensten.
Platinum: 30% korting op verschillende producten, 15% korting op verschillende diensten.

Jij ontvangt deze week een e-mail waarin jouw huidige performance level wordt vermeld.

Als er vragen zijn over het loyaliteitsprogramma, neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@playx.nl of door een bericht te sturen naar 06 – 424 027 75.

Bekijk het loyaliteitsprogramma hier.

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

Volg ons op Instagram

@PlayXperformancetraining