Maximaliseer je potentieel met het PlayX Performance Training Onbeperkte Lidmaatschap!

Bij PlayX Performance Training draait alles om het stimuleren van positieve veranderingen in je leven door middel van beweging, training en leefstijladvies. We geloven dat iedereen, ongeacht hun niveau, kan profiteren van regelmatige lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl. Binnen we onze trajecten zijn we altijd zoekende naar hoe we meer waarde kunnen bieden aan onze sporters. Daarom willen we graag ons onbeperkte traject uitlichten: dat veel meer biedt dan alleen toegang tot onze trainingen.

  • Onbeperkte toegang tot trainingen, inclusief Hyrox: Met ons Onbeperkte Lidmaatschap kun je deelnemen aan al onze trainingen, inclusief onze speciale Hyrox-trainingen. Of je nu een ervaren atleet bent of net begint met je fitnessreis, onze diverse en uitdagende trainingen zijn geschikt voor iedereen.
  • Advies van leefstijlexperts: We begrijpen dat fitness en gezondheid meer omvatten dan alleen fysieke training. Daarom bieden we binnen ons lidmaatschap ook niet alleen onbeperkte trainingen, maar ook onbeperkt advies van onze leefstijlexperts op het gebied van voeding, slaap, training en beweging. Of je nu vragen hebt over je dieet, slaappatronen of trainingsroutine, onze experts staan klaar om je te helpen.
  • Koppeling met Trainingspeaks: Met ons Onbeperkte Lidmaatschap krijg je vanaf nu ook automatisch toegang tot Trainingspeaks, een platform waarmee we je progressie op afstand kunnen volgen en analyses kunnen versturen over je huidige fitheid niveau en vermoeidheid. Op basis van deze analyses kunnen we vervolgens aanpassingen aanbevelen om je te helpen je doelen te bereiken en blessures te voorkomen.

Door te kiezen voor ons Onbeperkte Lidmaatschap bij PlayX Performance Training, investeer je niet alleen in je fysieke gezondheid, maar ook in je algehele welzijn. We vinden het maken van oprechte impact in het (sport)leven van onze leden het allerbelangrijkste aspect, en dit lidmaatschap in het bijzonder is ontworpen om je te helpen je potentieel te maximaliseren, zowel in de sportschool/trainingen als daarbuiten.

Neem contact met ons op voor meer informatie over dit lidmaatschap of wanneer je deze wilt upgraden of afsluiten!

Onbeperkt lidmaatschap

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

Volg ons op Instagram

@PlayXperformancetraining