Gecertificeerd HYROX trainer – PlayX Performance Training

Bij HYROX draait alles om het pushen van grenzen, zowel fysiek als mentaal. De filosofie van HYROX en PlayX Performance Training komt grotendeels overeen, namelijk functioneel trainen. Om deze reden is PlayX Performance Training official HYROX-Partner geworden. Een van de voordelen van dit partnership is dat we opgeleid gaan worden tot gecertificeerd HYROX trainer.

De trainingsfilosofie bij HYROX is gebaseerd op het idee dat uithoudingsvermogen, kracht, en teamwork de sleutel zijn tot optimale prestaties. In de HYROX-trainingen worden verschillende trainingsmethoden geïntegreerd, waaronder high-intensity interval training (HITT), functionele krachttraining en langere duurinspanningen. Dit zorgt ervoor dat sporters worden uitgedaagd op alle niveaus en hun niveau naar nieuwe hoogten worden gestuwd.

Als gecertificeerd HYROX trainer krijg je niet alleen toegang tot het HYROX-trainingsprogramma, maar wordt je ook opgeleid tot een gecertificeerde HYROX-trainer. Tijdens deze training leer je je niet alleen de technieken en principes achter HYROX, maar krijg je ook de tools om andere effectief te coachen en te inspireren.

PlayX Performance Training speelt een essentiële rol bij het begeleiden van sporters door hun HYROX-journey. Door sporters te motiveren en ondersteunen zodat zij hun grenzen kunnen verleggen en doelen kunnen bereiken. We leren hoe we de trainingsfilosofie van HYROX kunnen integreren in onze coaching en hoe we sporters kunnen helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Als gecertificeerde HYROX-trainer maak je deel uit van een groeiende gemeenschap van professionals die zich inzetten voor het bevorderen van gezondheid en welzijn. Je maakt deel uit van de inspirerende reis van sporters die streven naar persoonlijke verbetering en succes.

Wil je zelf een professionele HYROX-training volgen, kom dan vrijblijvend een keer meedoen met een van onze HYROX-trainingen in onze eigen officiële HYROX-gym in Panningen. Ervaar de ultieme uitdaging van HYROX in een kleine groep met de juiste apparatuur en enthousiaste trainers die je motiveren tot het uiterste!

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

Volg ons op Instagram

@PlayXperformancetraining