September Update

Beste sporter,

Begin september.. wat vliegt de tijd hé. Misschien cliché, maar het is toch echt zo. Voordat we het weten zitten we weer aan de gevulde kalkoenen en proosten we op de start van 2023. Pff. Enfin, terug naar de realiteit. Letterlijk. De vakantie is voorbij. Mocht je nog gaan.. good for you! We hebben gelachen, gefeest, gezopen, zijn op reis geweest, genoten van lekker eten en (hopelijk) ook nog wat gesport?

In ieder geval. De zomer van 2022 kunnen we weer bijna gedag zwaaien. Tijd om ons weer op te rapen, ritmes op te pakken en natuurlijk hopen we jou ook weer terug te zien in onze trainingen.

In deze update highlighten we kort een aantal nieuwe ontwikkelen en brengen we je op de hoogte over het laatste nieuws.

BASIX

1 oktober is het zover. Ons eerste sportevent in de manage ‘oppe ruiver’. BASIX is een perfect moment om te meten hoe het met jouw kracht, conditie en uithoudingsvermogen staat. Daarnaast is het ook nog gewoon heel erg leuk. BASIX is geen wedstrijd maar een individuele uitdaging tegen niemand minder dan jijzelf.

Alles over BASIX en de tickets vind je hier!

PLAY X CHALLENGE 

We starten vanaf nu met een maandelijkse Play X Challenge.

Uitleg:

Iedere maand delen wij via onze socials en deze update een nieuwe maandelijkse Challenge. Wij doen de challenge voor, jij doet ons na en probeert het maximale eruit te halen. Denk aan zo lang mogelijk.. zo veel mogelijk.. as simple as that. We maken (afhankelijk van de challenge) een listing. Soms één listing, soms onderverdeeld in mannen en vrouwen. We zorgen dat de challenges variëren zodat iedereen kans maakt. Je filmt jezelf en laat je resultaat aan ons zien via de video. Sta jij op het eind van de maand bovenaan de listing, win jij een toffe prijs. Deze verschilt per challenge.

Next Challenge announcement: vrijdag 9 september.

Daily performance programma

Op maandag 3 oktober starten wij met een nieuwe lichting voor het transformatieprogramma. Omdat het een intensief traject is hebben wij maar een beperkt aantal plaatsen. Een aantal belangrijke punten:

  • De komende weken delen wij een aantal succesvolle casussen van de eerste lichting dus stay tuned.
  • We hebben vanaf nu een OPT OUT optie. Je bent hierdoor dus niet gebonden aan kosten en mocht je besluiten tussentijds te stoppen, betaal jij slechts dat deel waar je aan hebt deelgenomen.

Alles over het transformatieprogramma vind je hier.

We zijn ons momenteel ook alweer voor aan het bereiden op de winter. De ontwikkelingen hiervoor lopen nu.. denk aan ontwikkeling van de trainingsmethodieken, nieuwe materialen en meer.. Daarover maken we in oktober meer bekend!

 

We hopen je snel weer te zien in onze trainingen. Tot gauw!

Team Play X.

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

Volg ons op Instagram

@PlayXperformancetraining