Afvallen in Panningen

Steeds meer mensen willen afvallen, alleen weten ze niet waar te beginnen. Ben jij woonachtig in Panningen of omstreken en wil jij graag een paar kilootjes kwijt? Play X heeft hier de beste oplossing voor, namelijk een transformatietraject van 10 weken. Alles hierover lees je in dit blog!

Het transformatietraject van Play X
Het transformatietraject is een programma waar de gezondheid in een breder perspectief geplaatst word. Het is gericht op bewustwording, consistentie en discipline. Waar voeding en beweging tijdens dit traject centraal staan, wordt er ook aandacht geschonken aan slaap, het dagelijkse patroon, de bloedsuikerspiegel en nog vele andere onderwerpen.

Aan de hand van zelf opgestelde doelstellingen, wordt er een programma gemaakt. Tijdens dit programma worden er verbanden gelegd die invloed kunnen hebben op de door jouw gekozen doelstellingen. Het traject moet ervoor zorgen dat je bewustere keuzes gaat maken, wat de basis legt voor een gezond leven, voor het leven! Of je nu wilt afvallen, meer dagelijkse energie wilt of opzoek bent naar meer continuïteit binnen bijvoorbeeld sport dan geeft dit programma jou de kennis en handvaten om dit volledig zelf te doen.

In Panningen, op het kantoor van Play X, krijg jij kennis overgedragen door daarvoor speciaal getrainde coaches. Je gaat in gesprek, je vooruitgang wordt gedurende het traject gemeten en dit wordt telkens geëvalueerd. De coaches zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij je gestelde doelen bereikt!

Consistentie en discipline zijn van belang binnen het transformatietraject. Niet opgeven, maar blijven streven. Durven vallen, vervolgens weer opstaan, jezelf overtreffen door grenzen te verleggen. Je echte doelen leren kennen. En als je ze wilt bereiken, dan zal je moeten presteren!

Samen met Play X de weg uitzetten en bekijken hoe je je prestaties kunt maximaliseren zodat jij die doelen gaat bereiken, nog groter kunt dromen en nog sneller kunt gaan.

Dus ben jij klaar voor een transformatie en ben je woonachtig in Panningen of omstreken, dan heeft Play X de beste oplossing!

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

Volg ons op Instagram

@PlayXperformancetraining