Let's go

BEYOND

Performance draait niet alleen om kracht, snelheid of techniek. Het gaat over het overstijgen van je eigen grenzen, het bereiken van ongekende hoogte en ontdekken dat je kracht van binnen zit. Beyond is een roep om te streven naar meer, de norm doorbreken en de reis naar persoonlijke performance te omarmen.

Je dromen omzetten in realiteit is een avontuur. Maar hoeveel obstakels je ook voor je hebt, de belangrijkste stap is simpel: geloven in jezelf. Wanneer je in jezelf gelooft, kun je namelijk alles. Je kunt angsten overwinnen, grenzen verleggen en te boven komen wat je ook maar in de weg staat. 

“Beyond” staat voor meer dan alleen fysieke prestaties. Het vertegenwoordigt een ruimdenkende benadering van sport en welzijn, waarbij mentale kracht, emotionele veerkracht en sociale verbindingen centraal staan. Met deze campagne willen we sporters inspireren om voorbij de oppervlakte van hun potentieel te kijken en te ontdekken wat er mogelijk is als ze zichzelf uitdagen in alle aspecten van hun leven.

PERSONAL TRAINING

Wij richten ons op je mentale en fysieke doel. Wij stimuleren jouw intrinsieke motivatie om alles uit jouw doel te halen. We werken met schaalbare, haalbare en realistische doelen en monitoren je progressie via onze performance app. Ook kijken we naar de verschillende elementen in jouw leven die van invloed zijn op het behalen van jouw doel. Vanuit intensieve coaching begeleiden we jou naar de sterke persoon die jij kan, wilt én gaat zijn!

Actie: intake + Personal Training try out voor € 35,00. 

Meer over Personal Training

circadiaans ritme

ONLINE COACHING

Online coaching is dezelfde begeleiding als Personal Training maar dan (grotendeels) digitaal. Via onze performance app kunnen we je op afstand monitoren, wij maken je trainingen en zetten die voor je klaar. Online coaching is een toegankelijkere manier van Personal Training of juist ideaal geschikt wanneer je bijvoorbeeld gaat trainen voor een specifiek sportdoel. Naast trainen kijken we ook naar voeding, slaap en herstel. 

Al vanaf € 95,00 per maand. 

Meer over online coaching 

vitaliteitsprogramma bedrijven

Daily Performance

In dit intensieve 12 weken leefstijlprogramma gaan we iedere week aan de slag met een nieuw thema op het gebied van gezondheid. Zo bouwen we langzaam aan duurzame routines welke je bewust gaan maken van de impact van diverse leefstijlaspecten zoals slaap, routines, beweging, training, voeding, mindset en herstel op je gezondheid, in je dagelijkse leven en op het moment dat je moet presteren. Gebruik je leefstijl als medicijn. 

Programma kosten: € 450,00

Meer over Daily Performance

“Beyond” is een verhaal over geloven in jezelf. De campagne streeft ernaar een beweging te creëren waarbij mensen worden aangemoedigd om hun eigen grenzen te verleggen, op welk niveau ze ook actief zijn. Door het bevorderen van een cultuur van voortdurende groei en zelfontplooiing, hopen we met de campagne dat mensen niet alleen betere sporters worden, maar ook veerkrachtiger in het dagelijks leven.

Met “Beyond” willen we een wereld inspireren waarin mensen niet alleen op zoek gaan naar topprestaties op het sportveld, maar ook naar de onontdekte mogelijkheden die voorbij de grenzen van hun eigen verwachtingen liggen.

We beseffen ons maar al te goed dat het werken aan je gezondheid en doelen altijd maatwerk is. In een vrijblijvend intake gesprek bespreken we graag samen jouw doelen, uitgangspositie en bekijken we welk aanbod bij jou past. Wij zijn volledig transparant in kosten en wat je van ons kunt verwachten.