PlayX Campagne 2024 – beyond | een verhaal over zelfvertrouwen, veerkracht en durf

In deze snel veranderende wereld, hebben we een revolutie nodig in de manier waarop we prestaties in sport en het dagelijks leven benaderen. De wereld van nu vereist weerbaarheid. The Performance Revolution is een beweging die de grenzen van wat mogelijk is wil herdefiniëren. Ons doel dit jaar is om iedereen te inspireren om voorbij het eigen potentieel te kijken en om vervolgens te motiveren en ondersteunen in het bereiken van een nieuwe persoonlijke standaard in hun dagelijkse performance. Op het sportveld én in het dagelijkse leven.

De Performance Revolution is de naam die wij aan het jaar 2024 hebben gegeven. Gaandeweg zal de betekenis achter die naam vanzelf duidelijk worden. Maar in ieder geval weerspiegelt het de reis naar een nieuwe standaard. Onze standaard, maar ook jullie standaard. Samen kijken we voorbij onze grenzen en zetten (de eerste) stappen in het ontdekken van onze eigen potentie. En we trappen af met part 1. Beyond.

Over Beyond

Beyond is een roep om te streven naar meer, de norm doorbreken en de reis naar persoonlijke performance te omarmen.  “Beyond” staat voor veel meer dan alleen fysieke prestaties. Het vertegenwoordigt een ruimdenkende benadering van sport en gezondheid, waarbij mentale kracht, emotionele veerkracht en sociale verbindingen centraal staan. Met Beyond willen we je inspireren om jezelf uit te dagen, buiten de grenzen van je comfort zone.

Het verhaal

In de schaduw van het alledaagse ontluikt een reis die verder gaat dan de grenzen van het gewone, een reis naar een nieuwe standaard in zelfvertrouwen, gezondheid en veerkracht. Stel je voor dat je (bijna) elke ochtend ontwaakt met een onwankelbaar zelfvertrouwen en dromen en doelen durft uit te spreken naar jezelf. De Beyond Campagne nodigt je uit om je eigen grenzen te verleggen, om de kracht binnenin jezelf te ontdekken die wacht om te worden vrijgelaten. Het is een roep naar avontuur en naar zelfacceptatie.

Beyond daagt je uit om je eigen gezondheidsreis vorm te geven, om bewuste keuzes te maken die niet alleen je lichaam, maar ook je geest trainen en versterken. Het is een uitnodiging om te floreren, om te stralen in de volheid van een gezond leven. In het midden van uitdagingen en obstakels, is veerkracht de echte brandstof die we nodig hebben. Beyond moedigt aan om veerkracht te omarmen als een metgezel op je pad, een kracht die je in staat stelt om te bloeien door de tegenslagen die het leven ons soms biedt. Met Beyond willen we laten zien hoe goed dat we als mens in staat zijn om te herstellen, te groeien en sterker terug te komen dan ooit tevoren.

Dus, bereid je voor op een reis die verder gaat dan het bekende. Beyond is niet slechts een campagne voor op beeld; het is een roep om de kracht in jezelf te (durven) ontmoeten, om te ontdekken wat er gebeurt wanneer je de grenzen van je eigen mogelijkheden overstijgt. Want dat gevoel, kan niks tegenop.

Wat je kunt verwachten binnen onze Beyond Campagne

  • Interessante, eerlijke en inspirerende verhalen vanuit onze community
  • Toffe en toegankelijke acties die jou gaan helpen in je persoonlijke performance
  • Veel informatieve blogs en video content over onderwerpen binnen fysieke- en mentale weerbaarheid
  • Performance Trainingen waarin mentale weerbaarheid een steeds prominentere rol speelt
  • Focus op basisdisciplines die onvermijdelijk zijn in het behalen van persoonlijk succes
  • Leuke challenges om je te inspireren of amuseren. Want ook dat is belangrijk.

Wil je onze campagne steunen? Heel gaaf. Laat zien dat je je kunt vinden in deze filosofie door onze posts te delen of gebruik de hashtags #beyond #playXperformancetraining.

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

Volg ons op Instagram

@PlayXperformancetraining