Iron Viking 2022 – ervaringen van onze trainers.. HOORAH

De zwaarste marathon ter wereld.. 42 km rennen en 100+ obstakels, de ultieme uitdaging waarbij fysieke en mentale weerbaarheid hand in hand gaan: de Iron Viking Obstacle Run. Afgelopen april deden 2 van onze trainers, een sporter en nog een vriend deze run gezamenlijk. En met succes.. na een intensieve, uitputtende maar toch mega mooie ervaring hebben zij de Iron Viking binnen de 7 uur en 30 minuten volbracht en de meest gewilde medaille (en tevens bieropener) en iconisch finisher shirt in ontvangst mogen nemen.

PlayX is Partner van de organisatie Strong Viking en wij doen vaker (o.a. ook met onze sporters) mee met verschillende runs op de water, mud en brother editions. Zoals de laatste al zegt.. deze runs zorgen voor een ultiem gevoel van verbroedering. Samen heel diep gaan.. maar wanneer je uiteindelijk (samen) die eindstreep haalt, voel je je onoverwinnelijk. En juist precies daarvoor doen we het ook. 

Zo’n run (ongeacht welke afstand)en vlak ook zeker niet de trainingsperiode voorafgaand aan die run niet uit, is mega intens. Discipline, structuur, emotionele en fysieke grenzen, je wordt continu op de proef gesteld. Onze trainers Dirk en Joeri hebben daarom ook beide hun eigen ervaringen op papier gezet. Ze nemen je mee in hun motivatie, weg naar de run toe en bespreken hun eigen persoonlijke uitdagingen die ze weleens in de weg kunnen staan in het behalen van hun eigen doelen en hun eigen maximale prestaties..

HOORAH.

Je leest hun ervaringen hieronder:

Het verhaal van Dirk

Het behalen van mijn ultieme doel was ECHT een magisch moment..

Het verhaal van Joeri

Qua lichamelijke prestatie zit het bij mij wel goed.. mentaal zit bij mij echter de uitdaging..

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

Volg ons op Instagram

@PlayXperformancetraining