(WERK) STUDENT CONTENT MARKETING

Ben jij een gedreven en creatieve marketing/communicatiestudent met een passie voor alles dat met gezondheid te maken heeft? Wil je deel uitmaken van een jonge dynamisch team die mensen aanmoedigt om hun eigen gezondheidskoers te varen en de beste versie van zichzelf te laten worden? Bij Play X geloven we in het empoweren van individuen om hun eigen te verbeteren en streven we ernaar om een positieve impact te hebben op de gezondheid en prestatie van teams en individuen.

Over de werkzaamheden:
Bij Play X krijg je de unieke kans om creatieve marketingstrategieën te ontwikkelen en te implementeren die het bewustzijn vergroten en mensen inspireren om actief betrokken te zijn bij hun eigen gezondheid. Je ben actief bezig met projecten die gericht zijn op het promoten van onze preventieve gezondheidsprogramma’s en het verspreiden van de Play X boodschap. Door middel van jouw creativiteit en communicatievaardigheden draag jij bij aan het stimuleren van een gezonde levensstijl en het creëren van een ondersteunende gemeenschap.

Verantwoordelijkheden:

  • Ontwikkelen van boeiende marketingcampagnes die de betrokkenheid en participatie in onze gezondheidsprogramma’s vergroten.
  • Creëren van content die onze missie van zelfverantwoordelijkheid en persoonlijke groei weerspiegelt.
  • Samenwerken met het team om effectieve communicatiestrategieën te ontwikkelen die de doelgroep aanspreken.
  • Analyseren van markttrends en publieksinzichten om de effectiviteit van onze communicatie-inspanningen te verbeteren.

Kwalificaties:

  • Werken met jonge ondernemers die niet in hokjes denken. Creativiteit en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
  • Het doel is om met de juiste content Play X naar een hoger niveau tillen.
  • Kennis en affiniteit met social mediakanalen.
  • Creatief in het verzinnen van content.
  • Bewaken van de contentplanning en aansturen waar nodig.
  • Je kan werken met Adobe Creative Cloud (photoshop, indesign, illustrator, adobe premiere pro).

Ben jij klaar om bij te dragen aan de bevordering van een gezondere en meer bewuste samenleving?

Stuur je CV en een overtuigende motivatiebrief naar info@playx.nl, neem telefonisch contact op via 06-41704623 of benader ons via onze socials om een gesprek te plannen en meer te weten te komen over deze unieke stageplaats. Ben jij klaar voor onze vrijdagmiddag borre…..eehh workout? 😉

Team Play X

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

Volg ons op Instagram

@PlayXperformancetraining