Doe mee met de YUMAN OBSTACLE RUN en steun Spieren voor Spieren!

Bij PlayX Performance Training hebben we een sterke overtuiging dat sporten niet alleen goed is voor onze gezondheid, maar ook een kracht middel kan zijn om anderen te helpen. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze nieuwste Spieren voor Spieren actie nu toegankelijk is voor alle leden van onze PlayX Performance Training community.

Het belang van ons aandeel in dit goede doel kan niet worden overschat. Onze bijdrage ondersteunt onderzoek naar spierziektes. We hebben eerder de positieve impact gezien van onze IN-YUMAN actie, en nu hebben we deze uitdaging van de halve marathon YUMAN OBSTACLE RUN op zondag 8 september gekozen.

Ons doel is om per deelnemer minimaal €250 euro op te halen, wat bijdraagt aan het verzamelen van een aanzienlijk bedrag om onderzoek naar spierziektes te financieel te ondersteunen. Elke deelnemer kan dit doen via zijn of haar eigen inzamelingspagina. Om deze actie nog verder te verspreiden, bundelen we onze krachten dit jaar samen met een nieuwe sportpartner.

Samen met de CONTROL CLUB van Tom Hallink op het Lageveld in Wierden zullen we als één groot team aan de start staan van deze obstacle run. Deze samenwerking komt voort uit onze gedeelde waarden op het gebied van sport en gezondheid. Bovendien hebben we vorig jaar ons geld ingezameld voor Suus en haar familie. Suus lijdt aan SMA type 3 spierziekte, waardoor ze beperkt is in haar bewegingsvrijheid. Haar inspirerende aanwezigheid zal ons tijdens de challenge zeker aanmoedigen!

Naast het inzamelen van geld streven we ernaar om bewustwording te creëren rondom het feit dat bewegen niet voor iedereen vanzelfsprekend is. We willen laten zien dat we als gezonde sporters een keuze hebben om anderen te ondersteunen die deze keuze niet hebben.

Als je als lid deel wilt uitmaken van deze actie, zijn er nog enkele plekken beschikbaar voor de challenge op zondag 8 september. Stuur ons een korte motivatie en ga akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Je zamelt minstens €250,- in voor het team;
  • Je deelt alle social media berichten rondom deze actie;
  • Op zondag 8 september sta jij voorbereid met het team aan de start van de Obstacle race.

Als dank voor je deelname ontvang je:

  • Een eigen inzamelingspagina in samenwerking met Spieren voor Spieren;
  • Een eventshirt gesponsord door Spieren voor Spieren, om te dragen tijdens de run;
  • Een toegangsticket voor de halve marathon Obstacle Run Race in Helledoorn;
  • Een dag vol onvergetelijke ervaringen!

Doe mee met ons team en maak een verschil in de levens van degenen die getroffen zijn door spierziektes. Samen kunnen we een positieve impact maken en een wereld van verschil creëren!

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

Volg ons op Instagram

@PlayXperformancetraining