Mijn gedachte is veranderd van 'ik MOET dit' naar 'ik WIL dit'.

Casuïstiek Play X

Daily Performance programma

Daphne Graat

Ik heb alles verder/hetzelfde opgepakt na het afsluiten van het traject. Ik heb zelfs een dagje per week extra sporten permanent doorgevoerd. Ik ben niet alleen krachtiger geworden qua fysiek, maar zeker ook mentaal. Ik heb nu echt een goede balans qua beweging, voeding en mindset waardoor ik mijn vernieuwde levenstijl ‘gemakkelijk’ kan volhouden. (Na het traject t/m nu nog 4kg afgevallen)

IMG_4363

Silke Barkmann

Om te beginnen ben ik vrij moeiteloos 6 kilo afgevallen en ben ik nog verder aan het afvallen. Daarbij ben ik me veel bewuster van wat ik wil, zo sport ik nu omdat ik graag wil sporten (ja, ik snap het ook niet hoor en kan nog wel eens zeuren, maar wil toch gaan), ik ben me veel bewuster van wat ik wil eten en zorg beter voor mezelf. Ik drink ook meer water en merk het positieve effect hiervan.

IMG_4541

Marit Beerends

De Personal Trainingen bij PlayX hebben mij net dat extra zetje gegeven om daadwerkelijk de koe bij de horens te vatten en te starten met het behalen van mijn doelen (fit worden en afvallen). Ik ga met plezier naar de trainingen en word uitgedaagd om het maximale uit mezelf te halen. Voor mij is het traject een mooi begin voor een gezonder en fitter leven!

IMG_4499

Chantal van Rhee

Ik ben erg blij dat ik deel heb genomen aan dit vernieuwend programma. Ik wil mezelf heel erg graag verbeteren maar had niet de handvaten om dit zelf te kunnen doen. Doordat de theorie van PlayX wetenschappelijk goed is onderbouwd en ik direct toepassingen moet verrichten in de praktijk ben ik écht verder geholpen!

IMG_3832

Carien Voorn

Mijn doel was me meer bewust te worden van mijn dagelijks ritme en hier meer grip op te krijgen. En dat is gelukt! Met behulp van het programma heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik met (kleine) aanpassingen veel resultaat haalde. Ik slaap beter, vaster en makkelijker in, heb geen middagdips meer en voel me daardoor fitter. Het aanhouden van een vast ritme maakt me veel bewuster van de reactie, als ik nu een keer niet goed slaap of me niet fit voel kan ik makkelijk aanwijzen waardoor dit is gekomen, dat maakt het ook makkelijker om het ritme weer op te pakken na een “off day”.

IMG_4154

Sanne

Ik ben ontzettend tevreden met hetgene ik heb bereikt in de afgelopen 12 weken. Het programma heeft me ontzettend veel geleerd, zodat ik er nu ook zelf mee vooruit kan. Ik ben vooral dankbaar voor het feit dat ik nu ook weet hoe ik het weer kan oppakken als het even tegenzit. En vooral: ik ben (voor het eerst) echt een trots op mezelf.