De beste versie van jezelf start bij je gezondheid.

GEZONDHEIDS
PROGRAMMA

Wij vinden het belangrijk om mensen ECHT te helpen in hun weg naar gezondheid. Vanuit onze kennis- en ervaring uit de sport hebben we diverse gezondheidsprogramma ’s ontwikkeld, zowel sporgerelateerd als leefstijl gerelateerd over onderwerpen waarvan wij zien dat veel mensen hier tegenaan lopen. 

In deze programma’s ga je samen met een van onze performance coaches aan de slag met jouw doelen. We bekijken je huidige leefstijl en of die matcht met de doelen die je voor jezelf hebt gezet. Vervolgens bekijken we aan welke knoppen van training, voeding, beweging, herstel, mindset of ontspanning we moeten draaien zodat je die doelen ook echt kunt gaan behalen en daarbij je gezondheid niet verliest. 

Gezondheidsprogramma 's voor leefstijlverbetering.

wAAROM EEN GEZONDHEIDSPROGRAMMA?

voor het voorkomen van vervelende ziektes

Een gezonde levensstijl kan helpen bij het voorkomen van verschillende chronische ziekten, zoals hartziekten, type 2 diabetes, obesitas en bepaalde vormen van kanker. Leefstijlprogramma’s kunnen mensen helpen gezondere keuzes te maken op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en stressmanagement, waardoor het risico op deze ziekten wordt verminderd.

ter verbetering van CARDIOVASCULAIRE GEZONDHEID

Door regelmatig lichamelijk actief te zijn en een gezond dieet te volgen, kan de cardiovasculaire gezonden verbeteren. Lichaamsbeweging versterkt het hart en de bloedvaten, verlaagt de bloeddruk, verhoogt het goede cholesterol (HDL) en vermindert het slechte cholesterol (LDL). Dit kan risico op hart- en vaatziekten verminderen.

verhogen energie en verlagen van stress

Een gezonde levensstijl kan leiden tot een beter energieniveau en algemeen welzijn. Regelmatige lichaamsbeweging stimuleert de bloedtoevoer naar de spieren en verbetert de zuurstoftoename, wat kan leiden tot meer energie en vitaliteit. Bovendien kan gezonde voeding en voldoende slaap bijdragen aan een betere geestelijke gezondheid en stemming.

Gezondheidsprogramma's

Onze opties

Klik op het onderstaande programma waar je meer over wilt weten. 

DAILY PERFORMANCE

Een verdiepend en intensief 12 weekse leefstijlprogramma dat allerlei dagelijks terugkerende factoren bekijkt. Onder begeleiding van een performance coach bouwen we samen nieuwe, gezonde routines op het gebied van slaap, training, beweging, mindset en herstel die passen in jouw leven en in jouw doelen.

FUNDAMENTALS - TRAINING

Wil jij starten met trainen maar weet je niet hoe, of ben jij bang dat je de technieken wellicht niet juist uitvoert? Dan is het Fundamentals programma iets voor jou. Gedurende 8 weken bouw jij samen met een trainer een gezond trainingsprogramma en leer je de technieken van de belangrijkste oefeningen.