Personal Training

Outdoor Training is een vorm van buitensporten waarin veel elementen van uit de natuur worden gebruikt. Dit kan zijn in de vorm van een trainingslocatie in de natuur of door gebruik te maken van materialen die moeder natuur ons heeft gebracht. Door creatief, innovatief en divers te denken zullen wij elke les weer een gevarieerde training met een hoge fun-factor aanbieden.

WE X
PT

Werk jij liever 1-op-1 met een Personal Trainer? Dan hebben wij goed nieuws. Wij bieden namelijk ook trainingen aan waarbij wij jou 1-op-1 gaan begeleiden naar een fitter en sterker lichaam zowel fysiek als mentaal. Jij gaat samen met jou privé trainer naar een mooie outdoor locatie om samen te werken aan je fysieke en mentale gesteldheid o.b.v. outdoor trainingen. Binnen deze trainingen staat het krijgen van een juiste mindset centraal, zodat we samen bouwen naar een lange termijn oplossing. Vermaak en voldoening staan bij ons hoog in het vaandel en daarom kunnen wij garanderen dat jij het beste uit jezelf gaat halen. Wij staan namelijk altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en adviseren jou graag op het gebied van gezondheid, sport een lifestyle.

Wil je meer informatie over onze 1-op-1 trainingen? Laat via onderstaande link je naam achter en wij voorzien je van alle informatie.

Vrijblijvende intake plannen?

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek waarin we samen bespreken wat we voor je kunnen betekenen.

START TO PLAY.

Meld je aan voor onze community

Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X. 

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Sluit je je aan bij onze filosofie en wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen en waar we voor staan? Dat kan hier:

×