GET OUT
THERE

#NOMATTERTHECONDITIONS

PERSONAL TRAINING FOCUST OP:

  • Één op één persoonlijke begeleiding
  • All round trainen met mogelijkheid tot sportspecifieke focus (krachttraining, explosiviteit, vetverbranding, kcal verbranding).
  • Op maat gemaakt trainings- en beweegplan
  • Stellen van realistische doelen.
  • Verbeteren weerstand en all-round (sport)gezondheid.

Ervaring Marit:

Denk je dat bootcamp niks voor jou is? Ga dan toch eens een training bij PlayX volgen! Ik dacht namelijk precies hetzelfde en ben nu helemaal om! De trainingen zijn heel afwisselend en uitdagend. Iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen..

0 +
Wekelijkse deelnemers
0 %
Prestatie verbetering
0 +
Verbrande kcal per training

NO BETTER FEELING

THEN A FINISHED WORKOUT

Play X biedt high end personal training en coaching aan voor mensen die fysiek en mentaal sterker willen worden, hun doelen willen realiseren en afscheid willen nemen van slechte gewoontes.

Met behulp van trainers, gespecialiseerd op het gebied van training, voeding, mindset en lifestyle coaching, werk jij om de beste versie in jezelf naar boven te halen! We trainen op basis van jouw doelen en zetten daarbij de juiste energiesystemen en tools in. Progressie en lichaamsprestatie worden regelmatig gemeten waardoor we zeker weten op de juiste manier aan het trainen zijn.

Een goede coach van Play X adviseert jou simpelweg niet over hoe jij dingen moet gaan aanpakken, maar gaat samen met jou opzoek naar waar het probleem vandaan komt. Op deze manier wordt er een trainingsmethodiek opgesteld die volledig aansluit bij jou als persoon, die leidt tot een fijne, werkbare en gezonde levensstijl! 

NIET ALLEEN DAT UURTJE

OP HET TRAININGSVELD

Wij kennen onze sporters. We weten wat er speelt, wat hun doelen zijn en waar uitdagingen liggen. Daarom werken wij via het PlayX Growth principe / traject.

Ervaring ROY:

Goede en professionele begeleiding tijdens de trainingssessies. Men staat altijd open voor vragen als iets niet duidelijk is en bij blessures wordt er gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Tevens goed in hun informatievoorziening.

VOORBEREIDING

Wij willen jou en jouw doelen leren kennen. Voordat je bij ons start vul je een uitgebreide vragenlijst in, plannen we een proeftraining en krijg je van ons een startersguide.

BRANDSTOF

Ben je eigenlijk wel op de goede manier aan het trainen? We leggen in onze trainingen veel focus op energiesystemen en het delen van kennis. Leren luisteren naar je lijf.

TRAININGCYCLUS

Werken wij in diverse thema’s waardoor we trainen volgens het CLUKS principe (Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Kracht en Snelheid.

METINGEN

We hebben jaarlijks 4 meetmomenten waarbij we onze sporters testen in hun progressies. Dit werkt bevorderlijk voor de motivatie en je ziet het resultaat van al dat harde werken. 

plan een gratis adviesgesprek