Website en Webshops

WE X
WEBSITES

Campagne formats die we hebben ontworpen en direct kunnen integreren binnen jouw website en online kanalen.

Het is de website van je bedrijf, de daarbij behorende blog en social media kanalen welke het hart vormen van de digitale strategie van ieder digitaal marketing plan. Houdt dat in gedachte wanneer je plannen aan het maken bent voor nieuwe digitale activiteiten of optimalisaties? Deze elementen kun je vergelijken met de verdediging van het nationale elftal. Die moet staan als een huis, want mocht het in de aanval mislukken? Dan heb je in ieder geval nog wel je opvangnet. Onze websites zijn volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen, passend bij je organisatiedoelen. De boodschap, het verhaal achter en jouw idee & strategie staan hierbinnen centraal. 

WHAT WE MADE

Een aantal voorbeelden..

Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X. 

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Sluit je je aan bij onze filosofie en wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen en waar we voor staan? Dat kan hier:

×