Binnen 2-3 werkdagen in huis Gratis verzending vanaf €50,00 Deel van de opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren

Levertijd

Wij doen enorm ons best om jouw bestelling op werkdagen nog dezelfde dag te verzenden. Aangezien we afhankelijk zijn van andere partijen streven we erna om je order binnen 3 werkdagen bij jouw thuis te laten bezorgen. 

Verzendkosten

Voor verzendingen binnen Nederland tellen wij €3,95 aan verzendkosten. Voor bestellingen boven de €50, is verzending gratis.

Retourformulier

Download hieronder ons retourformulier. 

START TO PLAY.

Meld je aan voor onze community

Play X is een jong bedrijf welk mens en orga- nisatie middels Grensverleggende en Creatieve Outdoor Trainingen in beweging zet. Dit doen we voor iedereen die sterk in zijn of haar schoe- nen wil staan en kracht wil uistralen, vooral voor zichzelf. Onze trainingen worden zorgvuldig samengesteld door specialistische trainers, op basis van ons eigen trainingsconcept middelse diverse methodieken. Hierbinnen zijn fysieke- en mentale weerbaarheid onlosmakelijk met el- kaar verbonden.

Dit doen we terwijl we bouwen aan en goed luisteren naar onze community door een sterke connectie met ons merk te waarborgen.

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Sluit je je aan bij onze filosofie en wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen en waar we voor staan? Dat kan hier:

×