KLAAR OM IN ACTIE TE KOMEN?

Wij staan voor je klaar en helpen jou om een goede start te maken. Juist na een vakantie periode is het niet altijd even gemakkelijk om het ritme weer op te pakken of om überhaupt ritme te krijgen.

Om je goed op weg te helpen hebben we tot 1 oktober een speciale actie lopen. Wanneer je ná je gratis proeftraining besluit lid te worden, kun je kiezen uit de volgende opties:

8-rittenkaart
Wanneer je kiest voor een 8-rittenkaart krijg jij 2 trainingen van ons cadeau! Je betaalt 8 trainingen maar krijgt er dus 10!

Abonnementen
– 1x per week = 1 extra maand gratis
– 2x per week = 1 extra maand gratis
– 3x per week = 50% korting op je eerste maand!

Wij kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan en je lichaam zowel fysiek als mentaal nog een hoger level te tillen. Dit doe jij niet alleen, we doen het samen!

Klik op onderstaande button en wij vertellen je graag meer over het outdoor concept van PlayX Sports.

Share your results

#Zegmaardoeitegendevakantiekilo's

Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X. 

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Krijg als eerste updates over speciale events en het laatste nieuws!

×