STARTEN
MET DATA

WE X
DATA ANALYSE

Waar komen je websitebezoekers vandaan? Welke pagina's presteren goed en welke kunnen beter? Hoe kunnen we snel reageren op realtime activiteiten? Met data analytics.

Een data gedreven organisatie krijgt inzichten uit data. Op basis van die inzichten kun je concrete beslissingen nemen die je vervolgens weer kunt analyseren met data. Zo bouw je aan een duurzame marketingstrategie waar marketingactiviteiten in voorkomen die ergens op gebaseerd zijn.

Om meer uit je onlinekanalen te halen is het belangrijk om inzicht te krijgen in je website. Uiteindelijk is dat namelijk je basis, je thuisfront. De plek waar alles samenkomt. Om te beginnen met data en om een juiste sturing te geven aan je online en zelfs offline marketinginitiatieven is het analyseren van je websitestatistieken noodzakelijk. Vanuit daar bouwen we verder aan een duurzame maar vooral ook duidelijke en consistente datastrategie. Consistency is key, weet je nog?

PLAY X Aanpak

Binnen Play X Campaigns ondersteunen we je bij het inrichten, beheren en ontwikkelen van je datastrategie. Of je nu nog moet beginnen of al vergevorderd bent, dat maakt voor ons niks uit. We analyseren de huidige situatie kijken, richten het systeem in zodat het past bij jou en je organisatie en brengen onze expertises bij elkaar om het beste resultaat te behalen. Het is een kwestie van letterlijk blijven trainen, finetunen en doorzetten. We leren je hoe je de bal steeds op de juiste plek kunt raken middels het goed inzetten van data , waardoor je niet alleen scoort, maar ook wint!

Kom eens langs voor vrijblijvend gesprek!

ONDERDELEN

WAT HOUDT MARKETING AUTOMATION IN

Starten met data in jouw organisatie?

Plan een vrijblijvend gesprek of stel ons je vraag!

Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X. 

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Sluit je je aan bij onze filosofie en wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen en waar we voor staan? Dat kan hier:

×