LAAGDREMPELIG BEWEGEN

QR GAME - PLAY X

Wij willen een creatieve invulling geven aan sport wat ervoor zorgt dat sport voor iedereen toegankelijk is. De QR-game is ontstaan om de stap om te sporten zo laagdrempelig mogelijk te maken. Het stimuleert je om meer te bewegen in de buitenlucht op eigen niveau, wanneer het jou het beste uitkomt.

Door verschillende QR-codes te plaatsen via bijvoorbeeld het wandelroute netwerk van Routeplan bureau Limburg, die samen diverse routes vormen, proberen we mensen op een leuke manier in beweging te zetten. Aan de verschillende QR-codes zitten diverse workouts gekoppeld, zodat mensen tijdens het rennen of wandelen ook nog spierversterkende oefeningen kunnen uitvoeren. Iedereen op zijn/haar eigen niveau. Het QR-game concept richt zich enerzijds op de gezondheid van mensen, maar anderzijds ook op de funfactor, want sporten is leuk en juist dat willen we mensen laten ervaren!    

Het mooie aan dit concept is dat mensen binnen je omgeving bezig zijn met bewegen op een innovatieve manier. Daarnaast zorgen wij voor inzicht in het beweeggedrag van de inwoners bij jou in de buurt.

Waarom de QR game?

Meer weten?

Ga naar de website van de QR GAME