WE X
QR GAME

Hoe kunnen we bewegen in de buitenlucht stimuleren middels technologie en creativiteit? Het antwoord daarop: DE QR GAMES. Deze nieuwe, toffe en innovatieve trainingsvorm biedt alle inwoners binnen een specifieke gemeente, stad of dorp de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met outdoor trainingen.

Door gebruik te maken van een QR-netwerk op al bestaande routepalen, binnen een gemeente of dorp kunnen inwoners via een app zelf hun routes bepalen. Of men nu een rondje gaat hardlopen, wandelen of fietsen, deze workouts zijn voor iedereen toegankelijk*, 24/7.  Om het nog makkelijker te maken bieden wij een aantal voorgeprogrammeerde routes aan van verschillende afstanden: 3km, 7km, 11km en 15km. 

Het enige wat men hoeft te doen is naar buiten gaan, wij doen de rest! Ohja en het mooiste: het is gratis.

Nu te downloaden in de GOOGLE PLAY STORE. De App Store volgt z.s.m.

EEN QR ROUTE NETWERK IN UW GEMEENTE, DORP OF STAD?

Download onze brochure of neem contact met ons op!

Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X. 

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Sluit je je aan bij onze filosofie en wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen en waar we voor staan? Dat kan hier:

×