PRE DESIGNED
CAMPAGNES

WE X
PRE DESIGNED

Campagne formats die we hebben ontworpen en direct kunnen integreren op jouw website en online kanalen.

Wil je beginnen met een campagne wegzetten maar weet je niet goed hoe? Dan is een pre designed campagne wellicht iets voor jou. Ook geschikt voor een directe stimulans in leads. Een pre designed campagne is kant en klaar. Je hoeft geen tijd te besteden aan het inrichten, vormen of ontwerpen van een campagne. Het campagne concept staat klaar voor gebruik. Wij implementeren het binnen jouw organisatie en kanalen en verzorgen tevens de opvolging.

Met ons team en diverse partners brainstormen we regelmatig over nieuwe pre designed campagnes omdat we merken dat veel bedrijven campagnes willen voeren, maar de stap tot het daadwerkelijk voeren ervan vaak nog te groot vinden. We vinden het daarnaast ook tof om out of the box te denken en nieuwe initiatieven te ontwikkelen of oude initiatieven nieuw leven in te blazen (denk aan de qr code). 

Informeer naar onze pre designed campagnes of bekijk hieronder het voorbeeld van THE PRESENT HUNT. Heb je zelf een idee voor een toffe nieuwe campagne maar niet de middlen om deze te realiseren of wil je gewoon eens brainstormen? Kom gerust eens langs!

LET'S START THE PRESENT HUNT.

Benieuwd hoe we de Present Hunt kunnen vormgeven binnen jouw organisatie?

HEB JE EEN IDEE? LAAT HET ONS WETEN!

Heb je een idee voor een pre designed campagne die we samen kunnen ontwerpen en wegzetten?

Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X. 

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Sluit je je aan bij onze filosofie en wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen en waar we voor staan? Dat kan hier:

×

YOU FOUND ME

ONTVANG 10% KORTING OP JE PRESENT HUNT CAMPAGNE.

Laat je gegevens achter en je ontvang vrijblijvend informatie over onze present hunt campagne en tevens een kortingscode van 10% op je eerste present hunt.