Hero Talk – Peter Janssen

In deze allereerste ‘Hero Talk’ een verhaal van onze winnaar Peter. Hij is sinds de eerste training lid van onze community en deelt graag zijn ervaringen tot nu toe met jullie:

“Vanaf de start van de outdoor trainingen sport ik bij Play X (voormalig Outdoor Training Reuver). In het begin ben ik gestart met twee trainingen per week en dit heb ik uiteindelijk regelmatig zelfs uitgebreid naar drie trainingsmomenten per week. Dat doe je natuurlijk niet als je dit niet leuk vind. En dat is nu juist de sleutel: ‘het leuk vinden’. Het is uiteindelijk een hobby geworden. Al vraag ik me af bij hoeveel van mijn mede sporters – inclusief mijzelf – dit een soort van levensstijl aan het worden is. Kort door de bocht gezegd: ‘Het is ontzettend leuk en lekker om op deze manier bezig te zijn’.

Je sport met een gemengd gezelschap van vrouwen en mannen, jong, ouder en oud. Het fijne van deze manier van sporten is dat er geen echt competitie element in zit anders dan een wedstrijdje tegen jezelf. Hierdoor kan eenieder op zijn eigen niveau bezig zijn. Je merkt dan ook dat mensen zich er ‘thuis’ voelen. Ook buiten het sporten wordt er wel eens iets samen gedaan zoals een BBQ of een terrasje pikken (toen dat nog kon).

Uiteraard dient gezegd te worden dat Joeri en Dirk fantastisch werk leveren, niet alleen met de trainingen maar ook met alles er omheen zoals website, app en de QR Games. Het enthousiasme druipt er vanaf en dit slaat over op de sporters. De aangereikte oefenstof is uiterst gevarieerd en ik heb nog geen twee dezelfde trainingen meegemaakt. Kortom ik ga iedere keer met veel plezier trainen. Voor iedereen die niet bij Play X sport, boek een proefles zodra het kan en ervaar zelf hoe het er bij ons aan toe gaat. Ik kan het je zeker aanraden!!”

Vraag jij je nou af wat wij met Play X Sports voor jou kunnen betekenen? Wordt hieronder lid van onze community om niets te missen van alle acties, nieuwtjes en ontwikkelingen.

On Top

Hero Talk – Wendy Cuijpers

Wat leuk dat je bij de nieuwe ‘Hero Talk’ bent uitgekomen! In deze nieuwe blog hebben wij onze winnaar Wendy gevraagd om haar ervaringen met