Hero Talk – Wendy Cuijpers

Wat leuk dat je bij de nieuwe ‘Hero Talk’ bent uitgekomen! In deze nieuwe blog hebben wij onze winnaar Wendy gevraagd om haar ervaringen met Play X te omschrijven in een kort verhaal. Lees het hier…

Play X Sports

“Hoi ik ben Wendy, 51 jaar, wonende te Swalmen. Ik ben vanaf het begin lid van Play X Sports (voormalig Outdoor training Reuver) en ga altijd met zéér veel enthousiasme, 2x per week, naar de trainingen. Het is iedere week weer een verrassing wat Dirk en Joeri voor ons in petto hebben, maar dat je steeds weer uitgedaagd wordt is een feit. Samen met een enthousiaste groep sporters bestaande uit mannen en vrouwen, variërend in de leeftijd van 20 tot 60 jaar, ieder op zijn eigen niveau, ga je deze uitdaging aan. Dirk en Joeri motiveren je om het beste in je naar boven te halen (en meer!) én de groep onderling motiveert elkaar ook nog eens. Je voelt je echt één met de groep en dat verbind enorm kan ik vertellen!

De trainingen vinden plaats in de buitenlucht in een prachtige wisselende omgeving. Door de variatie in deze locaties blijf je op veel vlakken uitgedaagd mede omdat er dan gebruikt wordt gemaakt van de dan aanwezige natuurlijke elementen, zand, heuvels, boomstammen, bankjes ect. Tijdens de trainingen worden er circuitjes afgelegd, heuvels opgerend, met gewicht zakken en – ballen gestoeid en nog veel meer. Kortom gezegd, het is net één grote speeltuin voor volwassenen. Haha!

Er is niets mooier dan helemaal kapot, soms kei vies met zand tot in je oren, voldaan thuis te komen. Na een warme douche, genieten van een welverdiende kop koffie en je alweer te mogen verheugen op de volgende training. 

Dirk en Joeri jullie zijn toppers!!!!”

Dankjewel voor het delen van deze ervaringen Wendy. Wij zijn blij dat jij onderdeel bent van onze community. De enthousiasme van het sporten spat er echt van af en mede hierdoor krijgen wij positieve energie om er een sportief jaar van te maken. Ga zo door!!!

Vraag jij je nou af wat wij met Play X Sports voor jou kunnen betekenen? Wordt hieronder lid van onze community om niets te missen van alle acties, nieuwtjes en ontwikkelingen.

On Top

Hero Talk – Wendy Cuijpers

Wat leuk dat je bij de nieuwe ‘Hero Talk’ bent uitgekomen! In deze nieuwe blog hebben wij onze winnaar Wendy gevraagd om haar ervaringen met