Dream with us podcast – Bob Noten

In deze podcast gaan we het gesprek aan met Bob Noten. Uitvaartondernemer en eigenaar van Bob Noten Uitvaartbegeleiding. Wij kennen Bob inmiddels als een tijdje. Bob heeft ons een kant van het uitvaartwezen laten zien die wij nog niet kende. Hij heeft ons beeld van het vak als uitvaartondernemer enorm doen veranderen en juist geleerd hoe mooi het vak ook kan zijn. Uiteindelijk krijgen we er toch allemaal, of we nu willen of niet, mee te maken.

In dit gesprek hebben we het over Bob zijn kijk op de uitvaartwereld, maar voornamelijk zoomen we in op een actueel maatschappelijk probleem: de mentale kwetsbaarheid onder de jeugd als gevolg van corona. Helaas zijn er te veel jongeren die, mede door de huidige situatie, geen andere uitweg meer zien en ervoor kiezen het leven achter zich te laten. Samen met Bob willen we meer aandacht aan deze kwestie besteden en als we er voor kunnen zorgen dat mensen, o.a. door het zien van deze podcast, iets meer aan elkaar gaan vragen hoe het echt met iemand gaat, is ons doel bereikt.

#SamenSterk

Disclaimer: Wij hebben er bewust voor gekozen om in te gaan op de jongere doelgroep omdat dit recentelijk heeft gespeeld. We realiseren ons maar al te goed dat de mentale kwetsbaarheid ook een grote rol speelt bij andere doelgroepen.

On Top

Hero Talk – Wendy Cuijpers

Wat leuk dat je bij de nieuwe ‘Hero Talk’ bent uitgekomen! In deze nieuwe blog hebben wij onze winnaar Wendy gevraagd om haar ervaringen met