ONS VERHAAL

‘’Wij geloven in de kracht van sport, breder dan alleen het fysieke aspect’’

Zoals de titel al schetst profileren wij ons niet als ‘’doorsnee’’ bootcamp/sport aanbieder. Dit heeft te maken met, mede door onze ervaringen, dat we sport breder zien dan alleen een fysieke bezigheid. Sport verbroedert, sport brengt samen en sport zorgt voor een juiste mindset. Een van onze uitgangspunten is: small wins matter. Iedere uitdaging binnen jouw werk en/of sportcarrière is een proces dat gepaard gaat met vallen en opstaan. Hoe ga jij met dit proces om? Waarom bereik je niet hetgeen dat je misschien al heel lang wilt bereiken? Hoe ga je om met jouw eigen ambitie en doelstellingen?

Het is goed om te beseffen dat sport niet alleen voordelen met zich meebrengt in fysieke gesteldheid. Wij vinden het juist belangrijk dat onze trainingen ook effect hebben op jouw mentale proces. Sport zorgt voor een sterkere mentaliteit, vriendschap en veel plezier. Deze onderdelen brengen jou ook weer verder in het dagelijks leven of tijdens je werk carrière.

PlayX Sports is jouw partner die je niet alleen fysiek uitdaagt maar ook mentaal en verder kijkt naar hetgeen wat jij nu echt op die lange termijn wilt bereiken. Want daar gaat het tenslotte om: bouwen aan een duurzaam resultaat en vooral plezier hebben tijdens dit bouwproces.

Het is tijd om de beste versie van jezelf te worden, niemand die jou tegenhoudt!

You Ready? Let’s do it together!

START TO PLAY.

Meld je aan voor onze community

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Krijg als eerste updates over speciale events en het laatste nieuws!

×