ONS VERHAAL

‘’A convincing mind cannot be a creative mind’’

PlayX staat voor ambitie en creativiteit. Eigenschappen die niet gepaard gaan met een gedachten die snel concludeert maar juist een gedachten die altijd een weg zoekt naar mogelijkheden en kansen. In Mei 2020 zijn we begonnen met het concept de QR-game. Een innovatie waarbij we mensen meer laten bewegen in de openbare ruimtes. Door gebruik te maken van een stukje digitale technologie hebben we het voor elkaar gekregen om mensen aan te sporen meer te bewegen en op afstand oefeningen voorgeschoteld te krijgen die 24/7 beschikbaar zijn.

Juist wegens de maatregelen m.b.t. de Covid-19 pandemie is dit concept van toegevoegde waarde. Niet alleen voor de gebruikers van de games maar ook voor ons als bedenkers om inzicht te krijgen in het beweeggedrag van de deelnemers.

Dit concept is doorgepakt en gegroeid vanuit ambitie en een positieve mindset. Het kost enorm veel tijd maar als jij ergens in gelooft dan moet je het doen! Niemand mag jou creativiteit in de weg staan, want hoe gaaf is het als jou eigen idee werkelijkheid wordt? Juist voor mensen/bedrijven die een nieuw concept op de markt willen brengen of uit willen breiden bieden wij de helpende hand. Door een breed arsenaal aan expertise bieden wij jou de mogelijkheid om jouw concept op een goede manier in de markt te zetten.

Ben of ken jij iemand die aan de start staat van een nieuwe concept? Kom langs voor een kop koffie en we luisteren graag naar jouw verhaal!

Stop doubting and I take action

CONTACT

Stel ons je vraag en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

SHOW ME..

Door middel van onze Outdoor Trainingen, workshops- en masterclasses en vitaliteitsprogramma’s streven wij erna om men ZELF (weer) de verantwoordelijkheid te laten nemen over zijn of haar eigen gezondheid, training, mindset, voeding- en herstel. En pas wanneer jij zegt: ik heb het zelf gedaan. Is onze taak volbracht.

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Sluit je je aan bij onze filosofie en wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen en waar we voor staan? Dat kan hier: