ONS VERHAAL

''Impact made from creativity and data''

Onze namen zijn Joska Koch en Dirk Driessen, oprichters van Unplayed en tegenwoordig onderdeel van PlayX onder de naam PlayX Campaigns. Play X Campaigns is een allround campagne bureau dat zich richt op het ontwikkelen van creatieve campagnes door inzet van (digitale) marketing  en deze bouwen middels een sterke (technische) fundering. Dit doen we door de inzet data en marketing automation. Creativiteit X Data. Daarin onderscheiden wij ons. Impact creëren en opvallen in deze (door content verzadigde) wereld. Dat is ons vak. 

Succes krijg je niet van vandaag op morgen. Jouw succes is compleet afhankelijk van jouw mindset. Een marketingmachine maken van jouw bedrijf/merk vergt een sterke mentaliteit, discipline en plezier hebben in wat je doet. Vandaar de vergelijking met (top)sport. Het ontwikkelen, uitvoeren en meten van duurzame strategieën die bijdrage aan het groter geheel is hetgeen waar PlayX Campaigns voor staat. Alles staat of valt met de juiste mindset en visie van jouw organisatie.

‘’Beter verdiende aandacht dan gekochte media’’.

Bepaal je koers voor lange termijn en bouw aan een online stabiele organisatie. Alleen op deze manier zorg jij ervoor dat jouw organisatie meer autoriteit gaat opbouwen en structureel meer verdiende aandacht krijgt. Of je nu toe bent aan een nieuwe website of webshop, een niet CRM systeem, verbeterde SEO of wilt starten met Marketing Automation?

Wij staan voor jou klaar om je (online) organisatie ‘’future proof’’ te maken!

Is your business ready for the future?

Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X. 

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Sluit je je aan bij onze filosofie en wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen en waar we voor staan? Dat kan hier:

×