EEN SAMENWERKING TUSSEN PLAYX PERFORMANCE TRAINING EN MESSCHERP

PERFORMENS

Bij PerforMens geloven we dat een gezonde en gelukkige werkomgeving de sleutel is tot succes. Wij zijn trots u te verwelkomen in de wereld van preventieve gezondheid en welzijn, waar ons toegewijde team zich inzet om uw werknemers te ondersteunen in het bereiken van optimaal welzijn, productiviteit en werkgeluk.

Bij perforMENS begrijpen we dat gezonde mensen van groot belang zijn voor de algehele prestaties van uw organisatie. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve vitaliteitsprogramma’s, inspirerende masterclasses en verrijkende vitaliteitsdagen binnen diverse aspecten van preventieve gezondheid. Van de basis van algemene gezondheid tot specifiek aanbod over omgaan met spanning, stress en fysieke- en mentale weerbaarheid. Ons aanbod verzorgen we aan de hand van het door ons ontwikkelde PIP -model: People. Impact. Play.

Onze programma’s zijn ontworpen met als doel het optimaal benutten van het menselijk potentieel binnen uw organisatie met als gevolg: ziektever- zuim verlagen, productiviteit verhogen en werkgeluk van uw team te ver- beteren. Wij geloven dat gezonde en gelukkige werknemers niet alleen beter presteren, maar ook een positieve invloed hebben op de werksfeer en het succes van uw organisatie als geheel. Of het nu gaat om het aan- moedigen van gezonde levensstijlgewoonten, het bevorderen van mentale veerkracht of het creëren van een ondersteunende werkcultuur, bij perfor- MENS streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke individuele en collectieve behoeften van uw bedrijf.

In onze PerforMens brochure leggen we alles uit over deze samenwerking, de inhoud van de Business Performance Programma en ontmoet je het team. Downloaden kan via onderstaand formulier. 

Time to go.

SAMEN BOUWEN WE AAN EEN DUURZAAM PERSONEELSBESTAND

01

Vitaliteits-
programma's

Het brengen van vitaliteit op de werkvloer is een basisvoorwaarde voor zakelijk succes. De wereld van nu vraagt daarom. Vitale medew- erkers staan aan de basis van zakelijk én menselijk succes. Want alleen een vitaal team bouwt een sterke succesvolle organisatie. Wij ontwikkelen maatwerk vitaliteitsprogramma’s waarmee jouw bedrijf succesvoller, en jouw mensen gezonder en gelukkiger worden én blijven.

02

Masterclasses & Trainingen

We hebben in ons hele leven ontzettend veel geleerd. Echter, over dagelijkse dingen zoals slapen, eten, bewegen, trainen en herstellen, is onze kennis zeer beperkt. Door middel van interactieve masterclasses op allerlei gebieden binnen de (preventieve) gezondheid trainen we werknemers rondom aspecten zoals de basis van gezondheid, omgaan met stress en mentale weerbaarheid.

03

Vitaliteits-
dagen

Het organiseren van vitaliteitsdagen of activiteiten zorgt voor een win-win situatie. Deze initiatieven hebben namelijkals doel de algehele gezondheid en het welzijn van het personeel te bevorderen, wat op zijn beurt een positieve invloed heeft op de bedrijfscultuur en prestaties. Wij  bieden op maat gemaakte trainingen waar teams samenwerken, grenzen verleggen en hun potentieel benutten.

04

MDIEU-
Aanvragen

Het belang van vitaliteit wordt ook door de overheid steeds meer erkend. Daarom is er tot en met 2025 de subsidie Duurzame inzetbaarheid voor bedrijven. Als bedrijf kun je subsidie aanvragen voor activiteiten die de duurzame inzetbaarheid van werknemers vergroten. Daarnaast kan de subsidie ook worden ingezet voor eerder uittredende medewerkers. Ons aanbod kan worden ingezet voor deze subsidie.

Download de performens brochure