ONS VERHAAL

PLAY X is opgericht in 2020. Door jonge, creatieve en ambitieuze ondernemers. Gedreven door een liefde voor sport, ondernemen, passie en innovativiteit.

Hi, wij zijn Play X. Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X.

We hebben allemaal de droom om succesvol te worden en de beste versie van onszelf en/of ons bedrijf neer te zetten. Dit alles vereist beweging om je doelen te bepalen en te bereiken. Succes is geen resultaat, het is een mindset. De vraag die wij onszelf en onze klanten vaak stellen is: bewegen we ECHT vooruit, of slechts in cirkels.

Play X is een ‘where lifestyle meets business’ concept. Een nieuwe manier van denken. Een samenvoeging van onze individuele kennis, persoonlijkheden en expertises tot iets nieuws. Iets waar innovativiteit en creativiteit hand in hand gaan met consistentie en ambitie. Want intentie is niks zonder actie en actie is niks zonder de intentie. Vooruitgang en beweging ontstaan wanneer je intentie en acties een ding worden. Of dit nu betrekking heeft op je persoonlijke lifestyle of de ontwikkeling van je bedrijf. Dat maakt voor ons niks uit. Dit is de gedachtegang die wij en onze community uitdragen.

Wat is ons geheim tot succes? We ademen onze ‘big enough to cope, small enough to care’ cultuur: we combineren de grote, complexiteit en diversiteit van onze projecten en in ons werk, met snelheid, creativiteit en persoonlijke relaties. We beschikken met ons team over grote voordelen en flexibilteit. Maar we hebben ook een gezellige bar en informele koffiegesprekken. Het is onze missie om een positieve impact te hebben. Voor het werk dat we creëren voor onze klanten, maar ook voor de omgeving en community die we creëren voor jou! Een die constant in beweging is en daarnaast open, supportive en divers mag en kan zijn.

THINK LIKE AN ATHLETE

X

GROW LIKE A BUSINESS.

We follow 3 'simple' rules

Binnen PLAY X hanteren we 3 spelregels, verder hebben we volledige vrijheid in het spel:

Right now, small wins really matter.

We willen allemaal het liefst Champions League spelen. Wat dat ook voor jou mag betekenen. Maar je bedrijf is niet van de ene op de andere dag de nieuwe NIKE of Redbull. En jij bent niet van de ene op de andere dag Rico Verhoeven (en dat hoeft ook niet!) Omarm en waardeer kleine overwinningen. Want iedere dag een kleine overwinning maakt uiteindelijk een groot resultaat.

Positive MIND, Positive VIBES.

We geloven heilig in de law of attraction. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Wat je kunt denken, kun je worden. Wat je kunt voelen, kun je aantrekken. Wat je je kunt voorstellen, kun je creëren. Blijf positief. Altijd.

We do it Together!

Onze Personal Trainers kunnen je niet forceren om gezonder te worden. Als adviseurs kunnen we je inkomen niet verhogen. Als marketeers alleen kunnen wij jouw merk niet bouwen. We kunnen je helpen. Maar op een bepaald punt, moet je echt zelf initiatief tonen en jezelf aankijken. We doen het samen is de mindset. Samen is succes.

CONTACT

Stel ons je vraag en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.