Online vindbaarheid

WE X
SEO

''The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results''

SEO  (Search Engine Optimization), oftewel zoekmachine optimalisatie genoemd. Zoekmachine optimalisatie is in feite alles wat je doet om te zorgen dat je website zo hoog mogelijk wordt getoond wordt organische zoekresultaten (dus zonder betaalde advertenties) van de zoekmachines. Hierbij richten we ons op het kwaliteitsaspect (relevantie, inhoud, betrouwbaarheid van teksten) als ook op het technische aspect (mobiele laadtijd, snelheid van de site, back-end). We zorgen ervoor dat de basis van je website of webshop wordt gevonden op de meest relevante zoekwoorden en maken in samenspraak een zoekwoordstrategie. 

Waarom is SEO zo belangrijk?

Om onder de aandacht van je doelgroep te komen en leads te genereren wil je ervoor zorgen dat je bovenaan in de zoekmachines komt te staan. Makkelijker gezegd dan gedaan. De constante strijd om de hoogste organische positie in google vergt discipline en (technische) kennis. Zeker niet onmogelijk, maar wel een (leuke) uitdaging. Zoekmachine optimalisatie is dus een zeer belangrijke factor voor organische en kwalitatieve leadgeneratie.

Wil jij meer weten over hoe wij jouw organisatie meer website traffic, een hogere Googlepositie, een groter bereik en het verhogen van het aantal leads kunnen genereren?

Laat je gegevens achter via onderstaande button en wij voorzien je van alle informatie.

Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X. 

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Sluit je je aan bij onze filosofie en wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen en waar we voor staan? Dat kan hier:

×