DIGITALE MARKETING

WE X
DIGITALE MARKETING

Nobody starts at the deep end, nobody has all the answers before they begin and, even better, getting going is probably cheaper and quicker than you might think.

Digitale marketing implementeren kan voelen als een sprong in het diepe, geen idee waar je moet beginnen. Dit maakt vaak dat men er uberhaupt niet aan begint. Maar realiseer je je wel dat niemand aan het einde begint en dat niemand het antwoord al van tevoren weet en misschien nog wel beter: beginnen en jezelf op weg helpen is misschien nog wel makkelijker en kan sneller dan je denkt.

Digitale marketing draait om het inzetten van slimme marketingtactieken die je gebruikt om online bekendheid te realiseren, websitebezoekers aantrekken en uiteindelijk converteren tot klant en later: als merkambassadeur. Digitale marketing omvat meer dan alleen online, het omvat namelijk alles wat digitaal is. Dus ook televisie, sms, interactieve posters (bijvoorbeeld met qr code) en bijvoorbeeld radio. Want de beste marketing is en blijft uiteindelijk een tevreden consument. Het is de verzamelnaam voor alle online marketingactiviteiten die je voert. Denk aan je website, vindbaarheid in zoekmachines, social media, e-mailmarketing.

Met al deze kansen en mogelijkheden is het essentieel om jezelf de volgende vraag te stellen: wat levert het op voor mijn klant? Oftewel welke impact heeft een bepaalde marketingactiviteit op je klant en wat levert het hem, dus uiteindelijk jouw bedrijf, op? Een succesvolle digitale strategie en de daarbij horende tactieken en activiteiten heb je wanneer je jouw klant bij ieder ‘touchpoint’ (contactmoment met jouw organisatie online) een geweldige (online) ervaring te bieden. Hierdoor maak je van bezoekers meer leads en van leads meer klanten.

PLAY X Aanpak

Samen is succes, dat is onze aanpak. We werken samen met onze klant en samen voor onze klant. We werken vanuit doelstellingen en stellen de klant centraal. Met behulp van onze tools bedenken, ontwikkelen en monitoren we spraakmakende campagnes, content en slimme, innovatieve strategieën die werken. We zijn flexibel, multidisciplinair en werken volgens duidelijke planningen. Door onze mentaliteit kunnen we het verschil maken en zorgen we ervoor dat we keer op keer de bal op de juiste plek raken. We vormen een team, we maken een plan en sturen bij, daar waar nodig. Dat is onze overwinningscampagne.  

WAT WE VOOR JE KUNNEN BETEKENEN

Big enough to cope, small enough to care.

Digitale marketingplannen focussen ze zich vaak puur en alleen op het aantrekken van nieuwe klanten. Terwijl het zou eigenlijk een perfecte samenvatting moeten zijn van de volgende 3 onderdelen:

AANVALSPLAN KLAAR?

TIME TO GET GOING

WEBSITES & WEBSHOPS

De websites die wij maken zijn volledig afgestemd op je persoonlijke wensen en doelen. De boodschap van jouw bedrijf staat hierin centraal. Benieuwd wat we (voor jou) kunnen maken?

ONLINE VINDBAARHEID

Een van de beste manieren om nieuwe klanten te bereiken is door ervoor te zorgen dat deze klant jouw ziet wanneer ze op zoek zijn naar het antwoord van een probleem of vraag. Dit doen we door SEO.

GRAFISCH DESIGN

Een Global campagne, doordachte website of succesvolle social media actie is natuurlijk veel meer dan slechts een leuk plaatje of goed geschreven tekst. Een goed design met een duidelijk verhaal en idee kan je merk maken of breken.

BEKIJK ONS PORTFOLIO

SEE OUR WORK

Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X. 

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Sluit je je aan bij onze filosofie en wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen en waar we voor staan? Dat kan hier:

×