MARKETING
AUTOMATION

WE X
AUTOMATION

Wie zijn je fans en hoe bereik je ze? Hoe krijg je inzicht in je kwalitatieve leads en hoe converteer je ze tot klant en later: fans? Door Data & Automation.

Marketing Automation combineert het vakgebied van de marketingcommunicatie en software technologie. Door het gebruik van Marketing Automation kunnen we profielgegevens van leads en klanten beter in kaart brengen. Zo leren we wat een individuele klant precies doet, waar hij vandaan komt en slaan we deze op om later te gebruiken in de vorm van high quality leads. Daarnaast automatiseren we herhalende taken (versturen van nieuwsbrieven, opzetten van social posts, leads doorsturen naar sales) om het marketing- en salesproces te optimaliseren, efficiëntie te verhogen en menselijke fouten te voorkomen.

PLAY X Aanpak

Marketing Automation wordt vaak geassocieerd met te complex, te lastig, dat kunnen wij nog niet.. Binnen Play X Campaigns ondersteunen we je bij het inrichten, beheren en ontwikkelen van je marketing automation strategie. Dit doen we stap voor stap op basis van jouw situatie. We analyseren het huidige proces, kijken waar verbeterpunten ligen en vormen aan de hand daarvan nieuwe aanvalsplannen. Het is een kwestie van letterlijk blijven trainen, finetunen en doorzetten. We leren je hoe je de bal steeds op de juiste plek kunt raken, waardoor je niet alleen scoort, maar ook wint!

Start met een pilot

We voorzien jouw organisatie graag van een vrijblijvende demo en laten je zien hoe het werkt. Stel hieronder gerust je vraag om meer te weten te komen. 

ONDERDELEN

WAT HOUDT MARKETING AUTOMATION IN

Marketing Automation in jouw organisatie?

Vraag een gratis demo aan

Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X. 

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Sluit je je aan bij onze filosofie en wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen en waar we voor staan? Dat kan hier:

×