MAATWERK
CAMPAGNES

WE X
CUSTOM MADE

Heb je een heel specifieke campagne boodschap en een concreet doel? Wil je inspelen op een event zoals een EK, WK, Olympische spelen, feestdagen en noem maar op. Daarvoor ontwerpen we creatieve maatwerkcampagnes volledig afgestemd op jouw business. Wij verzorgen hiervoor een volledig op maat gemaakt plan. Dit plan bevat de volgende onderdelen:

  • Campagnemanagement en coördinatie;
  • Strategie en consultancy;
  • Creatieve brainstormsessies;
  • Design, conceptontwikkeling en contentcreatie;
  • Analyse, monitoren en aansturen van de campagne;
  • Organiseren van events. 

Afhankelijk van jouw boodschap en doel zetten we verschillende van bovenstaande tactieken in en vormen samen een aanvalsplan. We zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat de campagne het maximale rendement behaald , zo effectief en efficiënt mogelijk wordt ingezet en het allerbelangrijkste: een impact teweegbrengt bij jouw doelgroep. 

Zullen we een keer brainstormen?!

ONZE LOPENDE CAMPAGNES

Bekijk en volg de campagnes die we momenteel voeren live mee!

Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X. 

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Sluit je je aan bij onze filosofie en wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen en waar we voor staan? Dat kan hier:

×