PLAY X.

INNOVATIONS

Finding new ways
to do it better.

WAT WIJ DOEN

INNOVEREN & VERBETEREN

We hebben altijd geweten hoe belangrijk innoveren is. Dat geldt voor iedere branche, maar zeker voor de onze. Afgelopen jaar en de hele COVID-19 situatie heeft ons des te meer doen beseffen hoe essentieel een gestructureerd innovatiebeleid is. Voor ons is innoveren en zoeken naar uitdagingen welke we middels innovaties kunnen omzetten in kansen, inmiddels een vast onderdeel geworden in onze wekelijkse werkplanning. Daarnaast vinden we het mega tof om, vaak in samenwerking met organisaties (zowel maatschappelijk als commercieel) nieuwe dingen te bedenken. Nieuwe innovaties bedenken die echt niet altijd gecompliceerd of kapitaal intensief hoeven te zijn, daar halen we veel energie uit. Het liefst bedenken we innovaties met een groot maatschappelijk karakter. 

Vaak ontstaan onze ideeën vanuit problemen waar we zelf tegenaan lopen, specifieke vragen die we krijgen of gewoon vanuit verbeter mogelijkheden. Dit doen we graag in samenwerking. Op deze website kun je vinden welke innovaties we bedacht en ontwikkeld hebben. Tot slot vinden we het helemaal fantastisch om mensen met nieuwe ideeën en veel creativiteit te spreken en te kijken wat we samen kunnen doen. Want iedere dag een klein beetje bijdrage aan een verbetering van de maatschappij, dat is ons doel. 

QR GAME

Op een speelse combineren we de mogelijkheden tot buitensporten met technologie in het QR GAME concept met interactieve app. Nu live!

HEB JE EEN IDEE?!

Samen is succes. Daar staan we voor. Heb je een idee of wil je graag iets ontwikkelen maar heb je daar hulp bij nodig? Kom gerust eens brainstormen.

WAT WIJ DOEN

Meld je aan voor onze community

Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X. 

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Sluit je je aan bij onze filosofie en wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen en waar we voor staan? Dat kan hier:

×