CHALLENGE YOUR LIMITS.

Individuele training

Personal training binnen bedrijven zorgt voor vitaliteit op de werkvloer. Tijdens de training is de individuele aandacht de sleutel tot succes. Daarnaast is het essentieel voor een hoge productiviteit en het verminderen van ziekteverzuim. Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat fysieke en mentale gezondheid enorm belangrijk zijn op de werkvloer. Kortom, het ideale moment om te kiezen voor personal training op de werkvloer! 

Voordelen individuele training

Personal training op de werkvloer biedt diverse voordelen. Allereerst is het een belangrijke investering in het verhogen van de productiviteit. Daarnaast heeft het een positief effect op innovatie, zorgt het voor aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor medewerkers, is er minder ziekteverzuim, is er sneller herstel na ziekte of blessures en verbetert het de samenwerking en collegialiteit.

Voorkom dat jouw medewerkers te lang stil zitten en een hoger risico lopen op gezondheidsproblemen en begin met personal training op de werkvloer! Werk samen met Play X aan de toekomst en verbeter de vitaliteit op de werkvloer.

Tot snel!

Team Play X.

Vormen individuele training:

Personal training voor ondernemers

Reïntegratie trajecten

Let's meet..

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Onze trainers

Dirk

Lars

Koen

Joeri