Play X Gemeente Roerdalen

PlayX Sports komt naar de gemeente Roerdalen!

Woon jij in de gemeente Roerdalen? En wil je wekelijks jezelf uitdagen door de outdoor trainingen van PlayX Sports?

Dan kun jij je nu aanmelden voor een gratis proeftraining. De precieze datum en tijd worden nog bepaald. Heb je een voorkeur? Laat het ons dan zeker even weten!

LOCATIE 
Momenteel bekijken we verschillende locaties binnen de gemeente Roerdalen. Kasteel Aerwinkel in Posterholt is een van de besproken locaties. Weet jij nog mooie locaties waar je graag wilt trainen? Laat het ons dan gerust weten.

PER WANNEER?
We streven ernaar om in de week van 20 september al te starten, dit is afhankelijk van de aanmeldingen. Graag vernemen wij ook jouw voorkeur qua dag en dagdeel. Dit mag je invullen in onderstaand formulier.

DOE MEE!
Wil jij PlayX ervaren in Roerdalen? Vul snel onderstaand je gegevens in.

Share your results

#Zegmaardoeitegendevakantiekilo's

Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X. 

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Krijg als eerste updates over speciale events en het laatste nieuws!

×