FITBUSINESS

Want het menselijke kapitaal van je business is het belangrijkste kapitaal. Toch?

YOU X
HUMAN CAPITAL

Dat het loont als werkgevers hun personeel stimuleren om te bewegen, is al een poosje bekend. Uit onderzoek becijferde TNO onder ruim 1700 werknemers in 34 branches dat sportende werknemers minder vaak verzuimen dan hun niet-sportende collega’s. Blijven ze wel ziek thuis, dan is de duur van het verzuim korter. Over een periode van vier jaar meldden sporters zich gemiddeld 25 dagen minder ziek dan niet-sporters, en zelfs ruim vijftig dagen minder dan de werknemers die nooit gesport hebben. De impact van bewegen is groot. Niet alleen binnen de fysieke aspecten van een werknemer maar zeker ook de mentale, sociale en emotionele aspecten worden hierdoor bevordert.

 

PlayX laat werknemers bewegen op een leuke manier ervaren door samen te sporten. Samen met je collega’s in beweging komen, samen met je collega’s groeien, samen op weg naar een gezonde leefstijl.

 

Ben jij een werknemer of werkgever en wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Klik dan op onderstaande button en wij nemen contact met je op.

START TO PLAY.

Meld je aan voor onze community

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Krijg als eerste updates over speciale events en het laatste nieuws!

×