DREAM WITH US.

11.01.2021 - 31.03.2021

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

People and businesses coming together to participate in something greater than themselves.

De Dream With Us campagne van @PlayX dient niet alleen als startschot voor het nieuwe concept. Het dient tevens als oproep aan iedereen tot de positieve wederopstanding van de persoon of het bedrijf (zeker na COVID-19 in 2020). Dream With Us viert het najagen van dromen, de beste versie van jou of je bedrijf neerzetten. We vieren iets nieuws. Iets moois. Een ontwikkeling. We hopen dat jij je bij ons aansluit.

Meer over DREAM WITH US? Lees hier!

Follow #dreamwithus op social media.

Aanmelden

#DreamWithUs?

Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X. 

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Sluit je je aan bij onze filosofie en wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen en waar we voor staan? Dat kan hier:

×