CAMPAGNE
PAKKETTEN

WE X
STRUCTURAL CAMPAIGNS

Geloof je, net als ons, in het succes van geïntegreerde en structureel ingezette marketingcampagnes? Dan zijn de campagne jaarpakketten wellicht iets voor jou. Afhankelijk van jouw keuze zetten we 1 tot 4 keer per jaar een campagne uit, natuurlijk in samenwerking. De invulling hiervan is compleet afhankelijk van jouw wens, je beschikbare middelen en mensen, de boodschap die je hebt en de conversiedoelen die je wilt behalen. 

Wij zetten de meest abstracte ideeën binnen een handomdraai om in praktische aanvalsplannen. We werken snel en efficiënt aan jouw marketingdoelstellingen. We combineren onze expertise van consultants en specialisten om campagnes te ontwikkelen. Deze kunnen de volgende onderdelen bevatten:

  • Campagnemanagement en coördinatie;
  • Strategie en consultancy;
  • Creatieve brainstormsessies;
  • Design, conceptontwikkeling en contentcreatie;
  • Analyse, monitoren en aansturen van de campagne;
  • Organiseren van events. 

Afhankelijk van jouw boodschap en doel zetten we verschillende van bovenstaande tactieken in en vormen samen een aanvalsplan. We zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat de campagne het maximale rendement behaald , zo effectief en efficiënt mogelijk wordt ingezet en het allerbelangrijkste: een impact teweegbrengt bij jouw doelgroep. 

Zullen we een keer brainstormen?!

ONZE LOPENDE CAMPAGNES

Bekijk en volg de campagnes die we momenteel voeren live mee!

Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X. 

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Sluit je je aan bij onze filosofie en wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen en waar we voor staan? Dat kan hier:

×