BUSINESS BOOTCAMP KLANTEN REVIEWS

Aan diverse bedrijven van klein MKB tot grootbedrijven geven wij, op locatie (of net daarbuiten), diverse outdoor trainingen. Dit kan als onderdeel van het vitaliteitsplan van de organisatie, ter voorbereiding van een specifieke challenge, in het kader van teambuilding of een sportieve sportclinic. Benieuwd wat onze klanten vinden van de outdoor trainingen? Zie hier de business bootcamp klanten reviews.

BRAUER GROEN

Brauer Groen investeert in menselijk kapitaal door een samenwerking met Play X. Als onderdeel van het vitaliteitsplan binnen de organisatie zet Brauer Groen zijn personeel in beweging met het zakelijke beweegtraject op locatie door Play X. Dit alles ter bevordering van het welzijn van het personeel zowel op fysiek, mentaal als sociaal vlak.

“Ik voel me fitter”, “het motiveert me om nog meer te gaan sporten”, “ik ben bewuster bezig met tillen tijdens het werk”.

Uitspraken van collega’s waarmee het sporten met Play X ons nu al meer dan succesvol is!
De gevarieerde trainingen en het enthousiasme van Dirk zorgen er wekelijks voor dat iedereen het maximale uit zichzelf wil halen!’  

Koenen en Ko

Koenen en Ko investeert in menselijk kapitaal door een samenwerking met Play X. Koenen en Ko vindt vitaliteit op de werkvloer een belangrijk onderwerp binnen de organisatie en zet daarom haar personeel in beweging met het zakelijke beweegtraject op locatie door Play X. Dit alles ter bevordering van het welzijn van het personeel zowel op fysiek, mentaal als sociaal vlak.

“Ik zit lekkerder in mijn vel”, “het motiveert me om nog meer te gaan sporten”.

Uitspraken van collega’s waarmee het sporten met Play X ons nu al meer dan succesvol is!
De gevarieerde trainingen en het enthousiasme van trainer Joeri zorgen er wekelijks voor dat iedereen het maximale uit zichzelf wil halen!

Archive IT

Archive IT investeert in het welzijn van haar personeel door een samenwerking met Play X. Als onderdeel van het vitaliteitsplan binnen de organisatie zet Archive IT zijn personeel in beweging met het zakelijke beweegtraject op locatie door Play X. Dit alles ter bevordering van het fysieke, mentale en sociale vlak van haar personeel.